« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

От кои зодии са най-добрите съпруги?

Мъжете трудно разбират жените. Те често ги избират по характеристики, които след това ги осъждат на трудно разбирателство с тях. Вижте кои са жените от зодиака, които стават най-добри съпруги и защо. Риби Те са чувствителни, грижовни и поставят партньора си на пиедестал. Винаги се застъпват за половинката си, особено в трудни моменти. Притежават дълбоко чувство за емпатия и са склонни да проявават разбиране. Привързват се много дълбоко и са изключително лоялни. Рак Жените Раци са любящи, внимателни и състрадателни към партньора си. Винаги остават лоялни и се стремят да поддържат връзката стабилна - всичко необходимо, за да може всеки брак да процъфти. Те никога няма да ви изоставят и ще останат верни на думите и намеренията си. Везни Везните ще осигурят баланс и стабилност в брака ви. Те са изключително зрели и могат да преобърнат и да се справят с всяка трудна ситуация. Всички знаем, че те са любезни и имат усет към детайите, така че не остава място за оплаквания от страна на партньорите им. Представителите на този знак са честни, лоялни и динамични личности, които търсят решения и не отлагат проблемите. Водолей Тези жени са силни, независими, уверени и гъвкави личности. Могат да се адаптират към всяка ситуация или промяна без това да им се отрази негативно. Те са издръжливи и имат уникално чувство за хумор. Да имаш съпруга Водолей, е като да си си взел еднопосочен билет към цялото забавление, любов, привързаност и разбирателство, от което някога би имал нужда.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Икономическия форум „Doing Business with Germany“ започва в Бургас

  • 21 Сеп 2021
  • 197
Германо – Българската индустриално - търговска камара и Община Бургас организират икономически форум в Бургас. Той ще се проведе на 27.09.2021 г., понеделник, в Конгресния център, при спазване на въведените противоепидемични мерки.

Бургас отбелязва Деня на Независимостта

  • 21 Сеп 2021
  • 225
Бургас ще чества утре 113-та годишнина от едно от най-значимите събития в новата история на страната – обявяването на Независима България.

Да почистим Морската градина от фасове!

  • 21 Сеп 2021
  • 152
Тази неделя, 26-ти септември, доброволци и желаещи да почистят Морската градина в Бургас от фасове и други отпадъци, ще се съберат за съвместна акция.

Ревю на традиционни носии в Етнографския музей

  • 20 Сеп 2021
  • 216
По случай 22 септември, Деня на българската независимост, от 12:00 часа Етнографския музей ще зарадва бургазлии с ревю на традиционни носии.

Раздадоха наградите "Еми" за тази година

  • 20 Сеп 2021
  • 211
Седемдесет и третото издание на наградите "Еми", еквивалент на наградите "Оскар" в телевизионната продукция, започна тази нощ в Лос Анджелис с израз на почит към рапъра Биз Марки, починал през лятото на 57 години.Тазгодишното шоу прилича много повече на обичайната церемония, отколкото миналогодишното, което протече без публика и бе наречено "Пандеми”. Въпреки това беше в доста по-ограничен мащаб.