« октомври 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!
Мартин Карбовски идва в Бургас на 21 октомври. 13 години след написването на документалния роман „Черните пътища на Европа“ журналистът Мартин Карбовски реши, че е време за второ издание. Обновено – със снимки, правени от автора по време на пътуването му в Европа и с нов предговор, в който той анализира как така му се случи да стане „певец на разпада и пиар на кошмара“.
Внезапно от този свят си отиде председателят на Сдружение „Солени ветрове“ Светлана Стоянова и така кръгът на небесните ангели се увеличи с още една светла душа. След Пламен Ставрев и Христо Граматиков кръгът на небесните ангели се увеличи с още една светла душа.
Днес отбелязваме празника на ВВС. България има нужда от поне 16 нови изтребителя - коментира президентът Румен Радев. Компромиси не може да се вършат с история, език и искане на малцинства, каза президентът.
През последните години се наблюдава дългогодишна и трайна тенденция за понижаване на коефициента на детската смъртност, съобщи заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика и министър на туризма Марияна Николова.
Дегустацията на национална кухня и хранителни специалитети са един от най-приятните начини за опознаване на различни култури. Ето някои храни и напитки, влезли в Списъка на нематериалното културно наследство на ЮНЕСКО.
Американското списание "Форбс" публикува класацията на стоте най-богатите жени-предприемачи в САЩ, като сред тях попаднаха певиците Мадона и Риана, написа сайтът на изданието.
Бургаските влажни зони целогодишно привличат хиляди туристи, орнитолози и доброволци, които проследяват миграцията на различните видове птици и други обитатели.
От полицията отчетоха спад на жертвите от катастрофи в Бургаска област, за 2019 та година. Данните бяха  изнесени от Териториално статистическо бюро „Югоизток“.
Кейт Мидълтън продължава да ни очарова с тоалети и през есента. Красивата херцогиня на Кеймбридж се появява по-рядко на публични места в момента, предвид световната пандемия, но винаги е елегантна.
Да се избягват пътувания до областите Благоевград и Търговище. Това призова здравният министър проф. Костадин Ангелов на брифинг за ситуацията с коронавируса у нас.
Страница 1 от 46