Със законодателни промени вдигат възнагражденията в армията

Април 12, 2024 България
С проект за промени в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България възнагражденията на военнослужещите ще се изравнят със средната работна заплата за страната, което означава нарастване с близо 30 процента.

Служители на ОДМВР – Пловдив иззеха близо 10 кг марихуана

Април 12, 2024 България
При спецакциите са неутрализирани две нарколаборатории; задържани са четирима

Служители на Второ РУ задържаха 46 – годишен чужд гражданин за измама

Април 12, 2024 България
Действия по разследването стартирали януари месец, когато семейство възрастни столичани подали сигнал в полицията, че са станали жертви на измама.

Вътрешните министри на България и Германия ще посетят в понеделник ГКПП – Капитан Андреево

Април 12, 2024 България
На посещение в България на 15 април пристига Нанси Фезер, федерален министър на вътрешните работи и родината на ФР Германия.

В МОСВ се проведе експертна среща за запознаване с румънския опит при въвеждането на депозитна система

Април 12, 2024 България
Работната група за въвеждане на депозитна система в България проведе среща за запознаване с опита на румънски експерти, участвали при въвеждането на депозитната система в Румъния. Срещата се проведе с участието на заместник-министъра на околната среда и водите Николай Сиджимов.

Великденските добавки започват да се изплащат на 26 април, а пенсиите на 7 май

Април 12, 2024 България
Националният осигурителен институт (НОИ) ще започне изплащането на приетите от Народното събрание великденски добавки в размер на 100 лева от 26 април. Това съобщиха от пресцентъра на осигурителния институт.

Туристическият сезон в Девин започва с месец по-рано

Април 12, 2024 България
Туристическият сезон в Девин започва с месец по-рано, каза за БТА кметът на родопския град Здравко Иванов.

Всички търговски обекти в Поморие ще получат нови кофи за събиране на биоразградими отпадъци

Април 12, 2024 България
Над 300 броя нови кафяви кофи от 120 л за събиране на биоразградими отпадъци ще бъдат раздадени безвъзмездно на търговските обекти в Поморие преди началото на активния летен сезон.

ВИК РЕМОНТ ЗАТВАРЯ ЗА МЕСЕЦ УЧАСТЪК ОТ УЛ. „РАЙНА КНЯГИНЯ“

Април 12, 2024 Бургас
Продължават дейностите по реконструкция на ВиК мрежата на ул. „Райна Княгиня“. На 15.04.2024 г., понеделник, за период от един месец се затваря участъкът от ул. „Митрополит Симеон“ до ул. „Алеко Богориди“. За целта се въвежда временна организация на движение на МПС в района.

„АРЕНА БУРГАС“ ПОСРЕЩА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА ЗА ПРИЗ „ЖУЛИЕТА ШИШМАНОВА“ И ДЪРЖАВНО ПЪРВЕНСТВО, КАТЕГОРИЯ “ЕЛИТ“

Април 12, 2024 Бургас
„Арена Бургас“ ще бъде домакин на две мащабни спортни събития по художествена гимнастика този месец. От 18 до 21 април там ще се прожеде Държавно Първенство 1 етап, категория Елит „Жулиета Шишманова". Само няколко дни по-късно, „Арена Бургас“ посреща грации от цял свят на Международния турнир по художествена гимнастика приз „Жулиета Шишманова“. Той ще се проведе от 25 до 28 април. И на двата турнира домакин е СКХГ „Черноморец“, като Община Бургас е съорганизатор на проявите. Входът всички дни ще е свободен! Заповядайте в „Арена Бургас“, за да се насладите на този красив спорт!

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!