Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

В него ще участват над  90 фирми и организации. Откриването е тази събота, от 11 часа. Изложението ще остане отворено до шести май. И тази година форумът ще даде среща на ценители на красотата, професионалисти в областта на флористиката и ландшафта, любители градинари и др. В дните преди събитието, в изложбените площи ще работят професионални флористи, фирми и ландшафтни архитекти. Спецификата на инсталациите от цветя налага работа върху всеки детайл и цвете до последния момент преди откриването. Именно в това се крие и приказното очакване и ефект в изработката на аранжировките. В програмата и изложбените площи на Национална изложба на цветя "Флора Бургас" 2024г. ще се включат и Първото орхидеено общество в България, европейска организация на производителите на мушкато, една от най-добрите унгарски фирми, предлагащи специализирана продукция за флористи. От откриването на събитието на 27 април, до последния му ден - 6 май, на сцена на открито, непосредствено сред изложбените площи ще се проведат демонстрации и работилници, от които ще научите как се прави великденска украса за маса, какви са най-подходящите цветя в аранжировките за сезона, как да "излекувате" болната си орхидея и кои са най-редките видове сред това растение. В празничните дни сцената ще бъде озвучена от много музика и настроение, благодарение на любими бургаски музиканти.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ – БУРГАС ЗАПОЧВА ИМАГОЦИДНИ ОБРАБОТКИ СРЕЩУ КОМАРИ

  • 27 Май 2024
  • 31
Във връзка със затоплянето и получени сигнали, от днес "Дезинфекционна станция - Бургас" започва с първите имагоцидни обработки срещу комари на паркове, градини и биотопни зони, които ще се извършват от 00:30 до 4:30 часа в периода 27 май – 7 юни по следния график:

Агенцията по заетостта започва да приема заявления за обучения с ваучери за заети лица

  • 27 Май 2024
  • 53
От днес, 27 май 2024 г., Агенция по заетостта стартира прием на заявления за обучение с ваучери по проект „Квалификация, умения и кариерно развитие на заети лица”.

МОРСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО КТК „ЧЕНГЕНЕ СКЕЛЕ“ ОЧАКВА ДЕЦАТА НА 1 ЮНИ

  • 27 Май 2024
  • 72
Морско пътешествие до КТК „Ченгене скеле“ очаква децата на 1 юни

АВИОМУЗЕЙ – БУРГАС КАНИ ДЕЦАТА НА ИНТЕРЕСЕН ПРАЗНИК НА 1 ЮНИ, ВХОДЪТ Е БЕЗПЛАТЕН

  • 27 Май 2024
  • 63
Авиомузей Бургас празнува Международния ден на детето. Каним всички малки и пораснали деца на 1 юни, за да се впуснем заедно в едно истинско приключение в света на самолетите.

Позиция: България няма да изпраща военнослужещи на територията на Украйна

  • 27 Май 2024
  • 76
България няма да участва по никакъв начин с военнослужещи на територията на Украйна.