« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Влиянието на планетите с Йова Атанасова

Рождественската седмицата ще е бележита със срещи. Виртуални, или истински ще са душевни и запомнящи се. Интересното е,че дамите ще ги предизвикват. Женската природа тези дни ще е интуитивна, любяща и подкрепяща.Чувства и емоции в добрият смисъл ще бъдат изразени по неповторим начин.В бизнес план не е подходящо да се планират бъдещи капиталовложения.При работа с огън и желязо ,бъдете особено внимателни.В здравословен план да се обърне внимание на стомаха.Гастрономията е противопоказна прз този период.Бъбречната функция е повече от добра, респективно всякакви разкрасителни процедури свързани с кожата ще бъдат ефективни.Понеделникът е ефективен за Рибите, а труден за Козирозите.Вторникът е енергичен за Везните.Овни, Телци и Раци ще блестят на Бъдни вечер , в четвъртък.Скорпионите ще са най-добрите домакини на Коледа, в петък.Съботата ще е прекрасна за Водолеите, но не и за Лъвовете. Овен: Позитивизъм и покорност при Овните.Реалните възможности за по-добра заработка са на ход.Перспективите не са ясни, но „светлината в тунела“ е важна и ги обнадеждава. Телец:Планетите ви подаряват богати познанства.Точно те ще ви помогнат по финансови въпроси, които ви безпокоят напоследък.Възползвайте се.Хубавото е, че няма да се наложи да връщате услугата. Близнаци:В личен план ще се държите настрана от всичко.Домашните задължения ви идват в повече.Скучните делници ви отнемат от енергията.Иска ви се да се усамотите, дано ви се получи. Рак:Седмицата ви е на много срещи.Любопитни по природа, все по-енергични ще сте тези дни.Мнозина ще се чувстват отново привлекателни и желани у противоположния пол. Лъв:Трудно ще се справяте със сроковете.Ще се налага да работите извънредно.Не противоречете на по-висшестоящи, а изпълнявайте задълженията си. Дева:Флиртът ще ви влече.Не сте готови за дълготрайна връзка, пък и старата още навява спомени у вас.Кардиналност не е нужна, просто оставете времето да покаже. Везни:Приятни новини ще дойдат от клиенти и партньори.Съвместната ви ефективна работа е дала резултат.Перспективите са повече от добри за в бъдещ период. Скорпион:Смутени и нерешителни сте.Това поведение ще навреди на имиджа ви.Смело заявете позициите и мнението си.Дните ви са решаващи за бъдеща кариера. Стрелец:Интригите на работното място се задълбочават.Опитват да ви отстранят подмолно.Не изпускайте от поглед ставащото и си направете изводите. Козирог:Ще усетите Сатурновото влияние.Оттеглянето на хора от обкръжението ви ще ви помогне да прогледнете.Непривично за вас, дните ви ще са на усамотение и размисъл. Водолей:Наситени дни със събития ще ви преобръщат и в личен и в делови план.Пазете се от интриги и по възможност не обръщайте внимание на сплетни по ваш адрес.Пазете репутацията си! Риби:Емоционалното и физическото ви състояние не е на висота.Не правете планове.Сами виждате,че не е времето.Всяка информация,достигаща до вас проверявайте два пъти и не бъдете доверчиви.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината реставрира 130-годишния храм „Св. Троица" в с. Извор

  • 22 Ян 2021
  • 410
130-годишният храм "Св. Троица" в с. Извор ще бъде изцяло реставриран. През миналата година Община Бургас осигури 30 000 лв., с които бе изграден нов покрив, обновена бе и камбанарията.

От понеделник спират движението по ул. „Петко Задгорски“

  • 22 Ян 2021
  • 294
Улица "Петко Задгорски" е главна пътна артерия на бургаския жилищен комплекс "Изгрев". Не е ремонтирана сериозно от много години. Община Бургас и ВиК съгласуваха графиците си и нейното обновяване вече започна.

Започна изграждането на северния обходен път на Бургас

  • 21 Ян 2021
  • 358
Започна строителството на северния обходен път на Бургас. С изграждането на трасето, с дължина 4,7 км, транзитният трафик, идващ от Варна по път І-9 и продължаващ на юг по път І-6 София - Бургас и автомагистрала „Тракия“, ще се изнесе извън центъра на града.

Разрешават проблема с водната криза в Димчево

  • 21 Ян 2021
  • 347
Кметът Димитър Николов проведе разговор със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков за проблема с качеството на водата и водоснабдяването в бургаското село Димчево.

Кметът предлага да се разширят възможностите на общинските програми за отпускане на стипендии

  • 21 Ян 2021
  • 347
Нови правила за насърчаване и подкрепа на бургаските ученици и студенти с изявени постижения в областта на науката, изкуството или спорта, предлага кметът Димитър Николов. Целта на промените е да се разширят възможностите на програмата.