Община Бургас предлага удължаване на здравно-социалната услуга „Патронажна грижа“

Март 30, 2022 Бургас
Община Бургас предлага да продължи да предоставя мобилната интегрирана здравно-социална услуга за патронажна грижа до домовете на възрастни и хора с увреждания, които са потребители на Домашния социален патронаж.

Всички зарядни станции за новите електроавтобуси вече работят

Март 30, 2022 Бургас
Всички 56 зарядни станции за новите електрически автобуси, част от които вече обслужват линиите на градския транспорт в Бургас, вече са пуснати в експлоатация. 12 от устройствата са разположени на тролейбусното депо в комплекс „Меден рудник“, а останалите в базата на „Бургасбус“. Броят им е съобразен с електрическите автобуси, като за всеки от тях е предвидена самостоятелна станция.

Летище Бургас е с позитивни очаквания за лято 2022

Март 30, 2022 Бургас
Въпреки сложната международна обстановка, Летище Бургас е с позитивни очаквания за лято 2022. От 9 април, след приключване на планираните ремонтни дейности по рехабилитацията на пистата, стартира сезонната програма.

ВЪЗПИТАНИЦИ НА ГЕРГАНА АПОСТОЛОВА-КОСТОВА С МЕДАЛИ ОТ 8-то БАЛКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ КИОКУШИН

Март 30, 2022 Спорт
Отборът на БКА – ИКО България, съпроводен от Световните Шампиони Шихан Емил Костов и Сенсей Гергана Апостолова-Костова, взе участие на 8-то Балканско Първенство по Киокушин карате за деца, юноши, девойки, мъже, жени и ветерани.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!