« май 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

ВЪЗПИТАНИЦИ НА ГЕРГАНА АПОСТОЛОВА-КОСТОВА С МЕДАЛИ ОТ 8-то БАЛКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ КИОКУШИН

Мероприятието се проведе на 26-ти Март (събота) в Белград, Сърбия. В него взеха участие около 180 каратеки от Сърбия, Черна гора, Румъния, Турция, Гърция, Австрия, Франция и България. Българският отбор, който се състоеше от 35 състезатели, спечели осем Балкански титли в различните възрастови групи и категории. Бургаският клуб, на Световната Шампионка на ката, взе участие с 8 каратеки, от които награди спечелиха: - Каролина Наваро - (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 2-ро място-ДМВ до 50кг; - Динко Наваро - (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 3-то място-Младежи над 80кг; - Александър Петров - (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) - 3-то място-ЮСВ до 70кг; - Гергана Имперова – (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 4-то място-ДСВ над 55кг; - Патрик Бигъл (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 4-то място -Момчета 10-11г. до 35кг; Сенсей Гергана Апостолова-Костова, Сенсей Цветелин Христов и Сенсей Кирил Боев бяха в съдийския състав на 8-мото Балканско Първенство, на което Шихан Емил Костов бе разпределен от Директора на Международния отдел на ИКО –Шихан Кацухито Горай, за Главен съдия и наблюдател на състезанието. Специалната награда за „НАЙ-ГОЛЯМ БОЕН ДУХ“ бе връчена на възпитаника на СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“ - Богомил Костов. Това бе един много добър опит на част от Националния отбор на БКА за предстоящото през месец Юни – Европейско Първенство по Киокушин Карате, на което България ще бъде домакин.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Удължават срока за записване за обучения на безработни лица по дигитална компетентност и 3D проектиране до 25 май

  • 18 Май 2022
  • 137
Срокът за прием на заявления за включване в обучение на безработни и неактивни лица, вкл. с увреждания, за придобиване на ключови компетентности по „Дигитална компетентност“ и „3D проектиране“, се удължава до 25 май.

Топ селекция на съвременни български филми ще бъде представена на фестивала "КиноВаканция"

  • 18 Май 2022
  • 130
От 11 до 14 юни, в зала „Тончо Русев“ на НХК, любителите на седмото изкуство ще се пренесат в ново кино измерение с фестивала „КиноВаканция“. Събитието ще представи пред бургаска публика лауреатите от двата големи фестивала „Златна роза“ във Варна и „Златен ритон“ в Пловдив.

Конференция „Български гласове за Европа: Климатични промени“ ще се проведе в Бургас

  • 18 Май 2022
  • 135
Климатичните промени и как да се справим с тях ще са тема на дискусия, която БТА организира на 20 май (петък) в Пресклуба си в Бургас – градът, откъдето започна инициативата на БТА „Български гласове за Европа“, която Агенцията изпълнява с подкрепата на Европейския парламент като част от по-голямата европейска дискусия Конференция за бъдещето на Европа.

Общинският съвет даде зелена светлина на кмета за детската болница

  • 17 Май 2022
  • 340
Общинските съветници дадоха зелена светлина днес на докладната записка на кмета Димитър Николов за изграждане на Многопрофилна болница за активно лечение на детски болести в Бургас.

Предложението на кмета Николов да се даде зелена светлина на 6 нови инвеститори срещна единодушна подкрепа

  • 17 Май 2022
  • 301
Днес общинските съветници подкрепиха единодушно предложението на кмета Димитър Николов да се даде зелена светлина на шестима нови инвеститори, които искат да отварят предприятия, да наемат хора и да работят в Бургас.