ВЪЗПИТАНИЦИ НА ГЕРГАНА АПОСТОЛОВА-КОСТОВА С МЕДАЛИ ОТ 8-то БАЛКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ КИОКУШИН

Мероприятието се проведе на 26-ти Март (събота) в Белград, Сърбия. В него взеха участие около 180 каратеки от Сърбия, Черна гора, Румъния, Турция, Гърция, Австрия, Франция и България. Българският отбор, който се състоеше от 35 състезатели, спечели осем Балкански титли в различните възрастови групи и категории. Бургаският клуб, на Световната Шампионка на ката, взе участие с 8 каратеки, от които награди спечелиха: - Каролина Наваро - (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 2-ро място-ДМВ до 50кг; - Динко Наваро - (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 3-то място-Младежи над 80кг; - Александър Петров - (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) - 3-то място-ЮСВ до 70кг; - Гергана Имперова – (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 4-то място-ДСВ над 55кг; - Патрик Бигъл (СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“Бургас) – 4-то място -Момчета 10-11г. до 35кг; Сенсей Гергана Апостолова-Костова, Сенсей Цветелин Христов и Сенсей Кирил Боев бяха в съдийския състав на 8-мото Балканско Първенство, на което Шихан Емил Костов бе разпределен от Директора на Международния отдел на ИКО –Шихан Кацухито Горай, за Главен съдия и наблюдател на състезанието. Специалната награда за „НАЙ-ГОЛЯМ БОЕН ДУХ“ бе връчена на възпитаника на СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“ - Богомил Костов. Това бе един много добър опит на част от Националния отбор на БКА за предстоящото през месец Юни – Европейско Първенство по Киокушин Карате, на което България ще бъде домакин.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

И вие можете да помогнете на Люба, която обедини 5 бургаски гимназии

  • 30 Ное 2022
  • 125
Благотворителен волейболен турнир в Бургас обединява учители и ученици на 5 професионални гимназии – АЕГ „Гео Милев”, НЕГ „Гьоте”, ПГЧЕ „Васил Левски”, ППМГ „Акад. Никола Обрешков” и СУ „Константин Преславски”. Призивът е да помогнем на 23-годишната Люба Наумова, която се бори с рядко заболяване.

Никулденски детски базар ще се проведе в Библиотека „Пейо Яворов“

  • 30 Ное 2022
  • 110
Никулденски детски базар ще се проведе на 5 и 6 декември от 11.00 до 17.00 часа в Регионална библиотека “Пейо К. Яворов”. В събитието ще участват деца от НУМСИ “Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас. Децата до 10 г. е добре по възможност да са с придружител.

С безплатно тестване и шествие ще бъде отбелязан в Бургас Световния ден за борба срещу СПИН

  • 30 Ное 2022
  • 111
По традиция на 1 декември Община Бургас, РЗИ-Бургас, БМЧК и Асоциацията на студентите медици /АСМБ-Бургас/ ще проведат кампания по повод Световния ден за борба срещу СПИН. Въпреки че светът е постигнал значителен напредък от края на 90-те години на миналия век, ХИВ продължава да бъде един от основните глобални проблеми в областта на общественото здраве.

Представят завладяващия спектакъл „Дамата с камелиите“ от Александър Дюма-син на бургаска сцена

  • 29 Ное 2022
  • 245
Дамата с камелиите“ на Александър Дюма - син е най-новата премиера на Варненския театър, с която на 30 ноември от 19.00 часа трупата ще гостува на сцената на НХК в Бургас.

Вземат спешни мерки за укрепване на пропадащата велоалея към „Сарафово“

  • 29 Ное 2022
  • 195
 Кметът Димитър Николов внесе извънредна докладна за спешно изготвяне на проект, с който да се конкретизират и остойностят мерките за укрепване на свлачището между Солниците и кв. „Сарафово“, заплашващо да събори в морето част от най-живописната и използвана бургаска велоалея. Тази сутрин общинските съветници подкрепиха неговото предложение.