« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Апостол Карамитев удостоен със „Сребърен кръст на Свети Николай“, трима са новите почетни граждани на Бургас

"Кавалер на „Сребърния кръст на Св. Николай“ е присъден посмъртно на актьора Апостол Карамитев. Момчил Карамитев прие отличието от кмета Димитър Николов и благодари за признанието, което получава неговият баща – голям актьор и бургазлия. Христина Арсенова, Манук Манукян (посмъртно) и Бойчо Янев са новите почетни граждани на Бургас. "Когато моите съграждани чуят нещо хубаво за Бургас, искам да знаят, че говорят за тях – за рибаря, архитекта, лекаря, шофьора на такси, магазинерката от квартала, патрулния полицай, IT специалиста, за будните бургаски ученици, за техните учители, за строителния работник, за художника, за бизнесмена, за служителя от чистотата. Всички ние сме Бургас, защото сме заедно в добри и лоши моменти. И винаги имаме сили да продължим напред. Защото нашият закрилник е Свети Николай Чудотворец“, каза кметът на Бургас Димитър Николов в своето приветствие към присъстващите в залата.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 159
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 142
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 365
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 360
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 356
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.