С благотворителна кампания откриха учебната година в с. Карагеоргиево

Музикален поздрав към съученици, родители, учители и гости отправи второкласникът Арда Мустафов. В празничния концерт участваха акробатите към спортния клуб към училището “Енджълс”, мажоретният състав и групата по народни танци “Лазарица”. Особено специален денят беше да първокласниците. Поздрав към тях отправиха по-големите им съученици. От своя страна те заедно с класния си ръководител Виктория Русева също бяха подготвили рецитал със стихчета посветени на първият им ден в училище. Поздрав към ученици, родители и гости отправи директорът на учебното заведение Диана Василева-Янкова. По време на откриването на учебната година беше даден и стартът на благотворителна кампания в помощ на пострадалите от наводненията в община Царево. В рамките на една седмица в ОУ "Св. св. Кирил и Методий", с. Карагеоргиево ще бъде поставена благотворителна кутия, а събраните средства ще бъдат преведени по разкритата дарителска сметка от община Царево. Гости на откриването на учебната година в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" бяха кметът на село Карагеоргиево Метин Латифов, представители на община Айтос, Ротари клуб Айтос, родители и жители на селото.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас обявява класирането на кандидатите по основната фаза на проект LIFE за преход към алтернативни форми на отопление

  • 29 Сеп 2023
  • 62
Община Бургас изготви класирането на домакинствата, кандидатствали за преход към алтернативни форми на отопление и подмяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво в рамките на третия прием на документи по програма Лайф.

Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта

  • 29 Сеп 2023
  • 127
Ученици от село Карагеоргиево отбелязаха Европейския ден на спорта в училище За поредна година със спортен празник учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” отбелязаха Европейския ден на спорта.

Центърът за личностно развитие ще стартира новата учебна година с концерт на сцена „Охлюва“ на 2 октомври

  • 29 Сеп 2023
  • 60
С мащабен концерт на открита сцена „Охлюва“ от 17.30 часа на 2 октомври Центърът за подкрепа на личностното развитие ще започне новата учебна 2023/2024 г. В него ще вземат участие най-талантливите деца и ученици на Бургас, записани в школите към Центъра.

12 клуба се включват в общинския „Спортен уикенд 2023“

  • 28 Сеп 2023
  • 204
И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд.

Бургас се включва в Европейската нощ на учените с предизвикателството на поколенията

  • 28 Сеп 2023
  • 176
Този петък, 29 септември, ще се състои 23-та Европейска нощ на учените в Бургас. Тя ще премине под мотото „Уменията и науката на бъдещето – предизвикателството на поколенията“.