Национален футболен турнир за деца стартира днес в Бургас

Надпреварата е за родени през 2014 г. деца. Отборите от Бургас, които ще вземат участие, са „Нефтохимик“, „Бургас спорт“, „Черноморец“, „Звездичка“ и „Звезденбург“. Сред гостите са „Черно море“ - Варна, „Спартак“ - Варна, „Локомотив“ - Дряново, ОФК „Сливен“, „Сините камъни“ - Сливен и „Атлетик“ - Несебър. „Всички деца в града очакват с нетърпение турнира. Предвидени са купи и сертификати за отборите, а за всички играчи, независимо от мястото на класиране - медали и грамоти, както и индивидуални награди за най-добър вратар, защитник, халф, нападател и най-полезен играч“, каза Петър Алексиев, директор на ДФК „Звездичка“. Програмата ще откриете в прикачените файлове под текста. Мачовете се играят на Спортен комплекс "Звездичка Арена" в „Славейков“. Всеки е добре дошъл да подкрепи младите таланти на Бургас по време на срещите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Първо място за бургаската Строителна гимназия на регионално състезание в Стара Загора

  • 27 Мар 2023
  • 134
Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на приключилия днес регионален кръг на състезанието "Най-добър млад строител".

Община Бургас продължава програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се

  • 27 Мар 2023
  • 114
Община Бургас продължава да изпълнява програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се. Тя се реализира по проект на Оперативна програма „Програма за храни и основно материално подпомагане“ 2021-2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс.

Зала "Младост" е домакин на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова"

  • 24 Мар 2023
  • 644
Зала "Младост" е домакин ва първия етап от Държавното първенство в категория "Елит" по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова". Шампионатът е от днес до събота. Организатори са клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и Българска фесдерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

Южноамерикански капибари са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас.

  • 24 Мар 2023
  • 655
Един мъжкар от вида капибара и харемът му от три женски са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас. Младите животни вече са адаптирани и свикнаха с уютния си дом, включващ къщичка, зелена площ и басейн за почивка.

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

  • 24 Мар 2023
  • 623
„Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този момент.