Безплатни естетични консултации ще се проведат в бургаска клиника до края на декември

В него усилия обединяват лекари, които са в готовност да диагностицират и намерят най-подходящото решение за всеки дерматологичен или естетичен проблем, както и да се погрижат за здравето, красотата и самочувствието на всеки пациент. За целта кабинетът е оборудван с най-модерната и безопасна лазерна техника в световен мащаб. Един от лекарите, които работят в кабинета, е д-р Димитър Куртев, който понастоящем е завеждащ Отделение по кожно-венерически болести към МБАЛ „Св. Пантелеймон“, гр. Ямбол. Заедно с него е д-р Мария Стоянова – дерматолог с обширни познания и опит в сферата на естетичната дерматология, кожни и венерически болести, инжекционни и anti-age процедури. По случай разкриването на новия кабинет, специалистите обявяват безплатни естетични консултации до края на декември с подарък - ваучер за безплатна мезотерапия. Необходимо е желаещите да запишат час на тел. 056/ 55 55 99; 0879/ 08 47 77. В кабинета, освен справяне с кожни проблеми, се предлагат и характиерните за дерматологичната естетика процедури – поставяне на ботокс, филъри, лифтинг, плазмотерапия, мезотерапия, корекция на белези, пилинг, микронийдлинг и CO2 лазерни процедури.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Античен град Хераклея Синтика край Петрич вече е отворен за посетители

  • 20 Апр 2024
  • 326
Античният град Хераклея Синтика е сред най-привлекателните археологически обекти на Балканите през последните 15 години. За него пишат древни гръцки и латински автори, сред които Омир, Херодот и Тукидид. С радост Ви информираме, че Античен град Хераклея Синтика отново е отворен за посетители! Новия облик на града ще Ви пренесе векове назад, а всичко което ще видите тук е такова, каквото са го оставили древните му обитатели.

Царицата на Розата Карлово 2023 и нейна подгласничка посетиха Китай

  • 20 Апр 2024
  • 366
Царицата на Розата Карлово 2023 Антония Лалова и нейната подгласничка Дани Илиева пътуваха до Китай, по покана на кмета на курортния град Саня, в периода 04.04.2024 г. – 17.04.24 г.

ПЕЩЕРА „ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР“ КРАЙ АСЕНОВГРАД – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЕЦА

  • 20 Апр 2024
  • 329
Пещера „Добростански бисер“ край Асеновград отваря врати на 1-ви май.

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 368
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 270
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.