Тони Димитрова, Стефан Илчев, Мустафа Чаушев и много други пеят за Георги!

След редица изследвания лекарите от Istinye University Liv Hospital назначиха продължителна химиотерапия на Георги. На този етап Гошо премина през 9 химиотерапии и лъчетерапия с 15 фракции, след които се чувства добре и активен. Предстоят му още 3 курса на химиотерапия. След последните вливки и новите изследвания, медицинският екип, който се бори с болестта му, ще изготви нов план за продължаване на лечението. Със събраните до този момент средства са покрити изцяло 12-те курса на химиотерапия и всички пътувания до Истанбул, престоят, лекарствата и изследванията на Гошо. Кампанията продължава! Каним ви на концерт, който е част от бъдещите инициативи, с които бихме искали да помогнем на Георги по пътя към неговото оздравяване. В него ще участват Тони Димитрова, Стефан Илчев, Дует "Бургас", Ажда Чаушева, Мустафа Чаушев, Вокално трио Deja Vu, клуб по спортни танци „Бургас 75“, танцова формация "Дюн", хор "Милка Стоева“ и други. Концертът е насрочен за 19 юни, от 20 часа, в Летния театър. Покана можете да закупите от каса НХК – тел. 0894 898 098.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

За първи път в Бургас представят „Цар Лъв“ на сцената на Летния театър

  • 24 Юни 2022
  • 716
"Цар Лъв", който безапелационно оглави класациите за любим мюзикъл на всички поколения, ще завладее сцената на летния театър в Бургас на 26 юни , неделя, от 20 часа . Трогателната история на малкото лъвче Симба е разказана чрез красива музика и пищен спектакъл.

Филмът „Преобразяването или Как да не бъдеш друг” представя човека и твореца Симеон Димитров тази вечер в НХК

  • 24 Юни 2022
  • 634
Прожекцията на филма „Преобразяването или Как да не бъдеш друг” ще представи личността на талантливия режисьор, поет, преподавател и драматург Симеон Димитров тази вечер, 24 юни, от 18.30 часа в залата на Културен дом НХК.

Педагози и ученици обмениха добри практики в айтоското село Карагеоргиево

  • 24 Юни 2022
  • 716
Педагози и ученици от три учебни заведения обмениха опит и добри практики в рамките на Национална програма "Иновации в действие". Домакин на събитието бе ОУ "Св. св. Кирил и Методий", село Карагеоргиево.

В понеделник Бургас ще е домакин на форума „Новият подход в регионалното и трансграничното развитие 2021-2027 г.“

  • 23 Юни 2022
  • 1003
Форумът „Новият подход в регионалното и трансграничното развитие 2021-2027 г.“ – представяне и обсъждане на инструменти за подкрепа през програмен период 2021-2027 г., ще се проведе в гр. Бургас на 27.06.2022 г., понеделник.

150 исторически автомобила идват за грандиозен Ретро парад в Бургас на 2 юли

  • 23 Юни 2022
  • 880
И тази година традиционният ретро парад в Бургас ще впечатли малки и големи с атрактивни легендарни возила, които не могат да се видят всеки ден. В грандиозното събитие ще бъдат представени 150 автомобила и мотоциклета от всички краища на България.