Специализираното търговско изложение „Бебе Зона“отново в Бургас

На „Бебе Зона“ 2021 ще може да видите най-новите и най-наложилите се модели детски колички, детско обзавеждане, спално бельо, дрешки, играчки, помпи за кърма, шишета и бебешки аксесоари, памперси, детски бижута, образователни центрове, медицински услуги, храни и козметика. Много игри с награди очакват посетителите и на самите щандове на изложителите, където освен да печелят ще могат да пазаруват с отстъпки. Три големи награди ще бъдат разиграни през двата дни на изложението, а именно ваучери за пазаруване на стойност всеки от по 200 лв. Единственото условие за участие в големите томболи е да попълните формуляр на място. И тази година благотворителната кампания "От мама за мама" ще бъде част от изложение „Бебе Зона“. Кампанията има за цел да подкрепи бургаски родители в неравностойно положение. До момента инициативата е успяла да подпомогне над 120 семейства с малки деца, като в даряването се включиха майки не само от Бургас, а и от цялата страна. На територията на изложението ще бъде разположен пункт, на който желаещите да помогнат ще могат да оставят своите дарения. Дори най-малката помощ е от значение и ще бъде приета с признателност. Даренията могат да бъдат под формата на стоки от първа необходимост - памперси, шишета, биберони, дрехи и др. и могат да бъдат изпращани по Спиди или Еконт за сметка на подателя. Условия за дарените стоки: да са подходящи за деца от 0 до 5 годинки, да са с ненарушена цялост на опаковките и в срок на годност, ако се отнася за козметика или храни. Да бъдат чисти и запазени и без видими дефекти, ако се отнася за дрехи и обувки. Да са здрави и годни за използване, ако се отнася за електроуреди или колички, кошари, играчки и др. Пунктът ще е отворен в двата дни на изложението на 25 и 26 септември от 10:00 до 19:00 часа през първия ден и от 10:00 до 16:00 часа във втория ден в двора в Експозиционен център "Флора Бургас".

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Интересните събития в Библиотеката тази седмица започват със среща с Енчо Керязов

  • 19 Мар 2024
  • 0
Тази сряда, 20 март, от 11.30 часа в Училище подкаст в Библиотеката гостува световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. Той ще разкаже за сбъдването на мечтите и как избираш какъв да станеш. Събитието се организира със съдействието на Регионална библиотека "Пейо К. Яворов".

Тази седмица Белодробната болница в Бургас провежда безплатен скрининг за риск от туберкулоза

  • 19 Мар 2024
  • 10
Под мотото "Да! Ние можем да спрем туберкулозата!" и по повод Световния ден за борба с болестта - 24 март, СБАЛПФЗ - Белодробна болница - Бургас организира Седмица на отворените врати. Тя ще се проведе в периода 19 – 22 март.

Бургас отбелязва Тодоровден с атрактивни конни надскачания

  • 19 Мар 2024
  • 40
За поредна година празникът Тодоровден ще събере елитни коне и състезатели от Клуб по конен спорт „Кан Крум“- Бургас, които ще се включат в традиционните кушии.

МТСП стартира програма за подкрепа на социални услуги на Българската православна църква

  • 19 Мар 2024
  • 44
Министерството на труда и социалната политика (МТСП) ще подкрепи усилията на Българската православна църква (БПЦ) да предоставя качествени и ефективни социални услуги чрез Целева програма „Информираност, подкрепа и съпричастност“. Тя е с бюджет от 160 000 лв. и ще се финансира от Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ).

Китайската армия и държавните медии критикуват САЩ след доклад на Ройтерс за шпионски сателити на SpaceX

  • 19 Мар 2024
  • 71
ПЕКИН, 18 март (Ройтерс) - Китайските военни и държавни медии обвиниха в неделя Съединените щати в заплаха за глобалната сигурност, дни след доклад на Ройтерс, според който SpaceX на Илон Мъск изгражда стотици шпионски спътници за американска разузнавателна агенция.