Metalhead Beer Fest в парк "Минерални бани"

Главен организатор на събитието е едноименната пивоварна, чиито напитки носят имена на известни метъл групи и песни. Събитието отново е подкрепено от Община Бургас. Освен възможността да опитате невероятно разнообразие от крафт бири под шарената сянка в парк „Минерални бани“, на феста ще се слуша и яка музика. Ще има сцена, на която ще видим бургазлиите от Силует и Lek City Case, както и софийските Brothers in Blood и People of Maha. За настроението на посетителите ще се грижат още DJ Ряз, DJ Джонката и Rawk’n’roll. Тази година участващите пивовари са 16 – 13 български и 3 от чужбина. Те ще ви предложат над 60 различни вида бира. Ето го и окончателния line up на Metalhead Beer Fest 2021: Beer Basta rds Gb Craft Brewery "Blek Pine" Cohones Brewery ДИВО ПИВО Dogma Brewery Dunav Craft Brewery Hop Hooligans Пивоварна Kazan Artizan Mad Scientist Пивоварна Мелтум Metalhead Brewery Pelta Brewing Rhombus Craft Brewery/ Крафт пивоварна Ромбус Rocket Science Beer Sofia Electric Brewing Пивоварна "Трима и Двама" През двата фестивални дни, петък и събота, със сигурност няма да останете гладни. Освен огромното разнообразие от бира, ще откриете в парка най-интересното от стрийт фууд кухнята. Ще можете да избирате между сочни бургери, паея, домашен сладолед и много други вкусотии. Също така са предвидени зони за игри и винтидж маркет. Целта на Metalhead Beer Fest е популяризиране на крафт бирената култура в Бургас (и България) и затвърждаване мястото на нашия град на фестивалната сцена на България. Ето няколко полезни факта за това как ще бъде организирана територията: - Бира ще се купува с жетони; - Жетоните ще се продават на входа, 1 жетон = 1 лев; - Жетоните ще можете да заплащате в брой или с карта; - Бирите ще се наливат в дегустационни чаши от 150 мл.; - Експерите от Metalhead Brewery препоръчват засилена консумация на бира! Очаква се много силно представяне на международните гости на фестивала: * Hop Hooligans от Румъния ще наливат тяхната амброзия. Обещали са минимум 4 различни бири! * Mad Scientist, може би най-популярната пивоварна на унгарската крафт сцена, са задължителна спирка в колекцията на всеки beer geek! * Dogma Brewery отваря врати през 2016 г. в Белград и оттогава е най-популярната сръбска пивоварна. Произвеждат изключително разнообразие от крафт бири, част от които ще опитаме на Metalhead Beer Fest 2021. Още веднъж музикалната програма по дни и часове: 31.07.2021 18:00 - Brothers In Blood Official 20:00 - Lek City Case 01.08.2021 18:00 - People of Maha 20:00 - Siluet Rock Полезни транспортни съвети за гостите на Бургас: - До парк „Минерални бани“ можете да отидете и да се върнете с градски транспорт, линия №3. Последните автобуси за деня са ориентировъчно около 23 часа. - Ако искате да останете на фестивала до по-късно, такси от парк „Минерални бани“ до Бургас би трябвало да ви излезе около двайсетина лева.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

През октомври "Ерата на Водолея" в Бургас

  • 24 Сеп 2021
  • 341
От 14 до 17 октомври Бургас отново ще бъде домакин на най-необичайния театрален фестивал в България – „Ерата на Водолея“! За 11 път Община Бургас и фондациите „Театър в куфар“ и „За Родопите“ ще подарят на бургаската публика 4 незабравими дни с едни от най-интересните и провокативни представления в българския театър и танц, заедно с няколко гости от чужбина.

Внимание, преброителите тръгват по домовете!

  • 24 Сеп 2021
  • 264
Преброителите, които посещават хората по домовете, попълват единствено преброителна карта. В нея не се попълват данни от личните документи на хората с изключение на имената и ЕГН. Никъде не се полага подпис, съобщиха от НСИ.

Бургас вече е в семейството на зелените градове в Европа

  • 24 Сеп 2021
  • 275
Бургас се присъедини към семейството на зелените градове. Споразумението беше подписано на специална церемония в Брюксел от зам.-кмета по стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата Весна Балтина.

Нови фитнес уреди до експоцентър "Флора" в Морската градина

  • 24 Сеп 2021
  • 267
Община Бургас монтира нови уреди на фитнеса до Експоцентър „Флора“. Мястото е любимо на малки и големи, бургазлии и гости на града, затова старите уреди вече бяха доста амортизирани и неудобни.

Да почистим Морската градина от фасове!

  • 24 Сеп 2021
  • 255
Тази неделя, 26-ти септември, доброволци – служители на Филип Морис България и Орбико и други желаещи ще почистят Морската градина в Бургас от фасове и други отпадъци.