« декември 2020 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Васил Божков със заявка за политически проект

Укриващият се от българските власти Васил Божков даде заявка за създаване на нов политически проект. На страницата си във Фейсбук той пусна анкета с въпрос към потребителите дали биха го подкрепили в такова начинание. Отговорите ще се събират в продължение на 5 дни. Анкетата е втора за Божков, откакто обвиняемият бизнесмен проявява активност в социалните мрежи. Предишната се превърна във фарс, след като на въпроса на кого да бъдат предадени акциите на ПКФ "Левски", получи множество гласове за отговори като "Полодиал Гилап", Бил Гейтс, Кондьо и Божинката. В крайна сметка победителят в гласуването Наско Сираков наистина получи собствеността на футболния клуб въпреки негодуванието на сините привърженици от начина, по който това се случи. Днешният пост на Васил Божков е продължение на вчерашната му активност във Фейсбук. Тогава той се закани, че е време "властимащите да се осъзнаят и да понесат последствията от действията си", след което анонсира, че в понеделник зададе въпрос, на който вярва, че ще получи отговор. За по-малко от час броят на гласувалите премина границата от 10 000, като преобладаващият отговор е "да". / dir.bg

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

На 5 декември ще се проведе финалът на предприемаческото състезание BurgasBlueS

  • 04 Дек 2020
  • 76
Презентирането на бизнес идеите на отборите и награждаването ще се излъчва на живо в интернет.

Изберете българското

  • 04 Дек 2020
  • 78
Днес търговците подредиха своята стока.

Награждават спортистите на Бургас за 2020 -та година онлайн

  • 04 Дек 2020
  • 82
По традиция в края на всяка година се определят и награждават спортните герои на Бургас, постигнали най-големи успехи на международни и държавни първенства и турнири, както и техните треньори. През настоящата година, заради епидемията от ковид-19, класацията ще се проведе онлайн.

Нека настроението ви бъде цветно като новите чадъри на „Богориди“!

  • 04 Дек 2020
  • 81
Да, има ги и на други места по света. Но новите, които сме поставили по ул. "Богориди", не са просто закупени и окачени чадъри, а изрисувани с желание и въображение, което ги превръща в предмети на изкуството.

В Бургас отвориха приемна за помощ при попълване на заявленията за финансова подкрепа към бизнеса

  • 04 Дек 2020
  • 81
От днес в Бизнес инкубаторa е разкрита приемна за местните фирми, които имат нужда от помощ при попълване на заявления за получаване на подкрепа по обявените мерки и проекти, свързани с преодоляване на икономическите последици от пандемията.