« март 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!
Мъж на сериозна възраст е задържан за заснемане на тайни видеа под полите на жени в големи хипермаркети в Бургас. Маниакът е използвал камерата на телефона си за гнусните деяния.
На 6 февруари Бургас ще отбележи 143 години от Освобождението си от османско иго. Тържествата започват в 11:00 часа на площад „Атанас Сиреков“ с ритуал по издигане на флаговете на България, Европейския съюз и Община Бургас.
Държавата строи незаконни трасета за определени кабелни оператори. Това се извършва, въпреки че държавата няма право да изгражда телекомуникационна инфраструктура, защото не е далекосъобщителен оператор, съобщиха за БГНЕС от Националното сдружение на кабелните оператори „Клуб 2000″.
Започна изпълнението на проект за благоустрояване в „Долно Езерово“, който местните жители подадоха задружно по новата общинска програма "Моят град, моят квартал, моята улица". Той се реализира в центъра на населеното място.
До дни ще стартира подаването на документи за подмяна на старите печки на твърдо гориво с нови екоуреди в квартал „Долно Езерово“. Инициативата се осъществява по проект на Община Бургас за намаляване на замърсяването с фини прахови частици.
"Бургасбус" ЕООД уведомява своите клиенти, че във връзка с частичното възстановяване на присъствения учебен процес за учениците от горен курс, променя разписанията на своите градски и междуселищни линии от 04.02.2021 г., четвъртък.
Тази пролет Община Бургас ще засади 200 дървета по улиците „Демокрация“, „Св. св. Кирил и Методий“, „Юрий Венелин“ и „Климент Охридски“. По тях напредва или скоро ще започне ремонт с полагане на нов асфалт и изграждане на нови тротоари.
Днес кметът Димитър Николов представи проекта за бюджета на Бургас през настоящата 2021 г. в онлайн пресконференция. Неговият надслов е: Възстановяване с грижа за хората.
Цялостен ремонт на детската градина в с. Свобода, разширяване на старата в с. Черни връх, подмяна на водоснабдителната инфраструктура в с. Винарско, изграждане на скейт парк за децата в Камено, закупуване на нова техника са само част от амбициозната капиталова програма на община Камено.
Над 2280 домакинства от бургаския квартал "Долно Езерово" ще имат възможността да подменят старите си печки на дърва с нови уреди на екологично гориво. Подмяната ще се извърши безплатно по проект на Община Бургас за подобряване качеството на атмосферния въздух в тази зона на града.
Страница 1 от 939