Да помогнем на Ивелина, още 12 000 лева са нужни за операцията й в Кипър

28-годишната Ивелина Димитрова, която е парализирана след катастрофа край бургаския ж.к. „Меден рудник“, се нуждае от още 12 000 лева, за да проходи. Лекарите в Клиника AIMIS (Американски институт за гръбначна хирургия) в Кипър дават надежда, че ще се възстанови, ако бъде оперирана. За операцията са нужни 65 000 евро, но повечето от средствата вече са събрани. Вече са ясни обаче датите на които Ива, трябва да замине за Кипър – 6/7 или 8 ноември, но за да започне лечението, трябва да плати цялата сума. Ива е парализирана заради тежък пътен инцидент в Бургас (на 200 метра преди детелината за „Меден рудник“). Тя има в България няколко несполучливи операции на гръбначния стълб. Преди катастрофата тя е енергична и луда глава. Животът й е динамичен, както на повечето тийнейджъри. Обичала е да се забавлява с приятелите си, да танцува, да пише... Обичала е много да рисува, защото това й е доставяло удоволствие и успокоение. Мечтата й е била след като завърши, да замине за Париж и да учи за моден дизайнер. Сега Ива мечтае да проходи отново. Ето как можете да помогнете: Дарителски DMS на номер 17 777 с текст IVELINA на цената от 1лв . Дарителската сметка в лева : Титуляр Ивелина Руменова Димитрова IBAN:BG18BPBI88981030007946 BIC: BPBIBGSF Postbank, Пощенска банка Paypal :https://www.paypal.me/helpivelina Paypal: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Три хотела в Слънчев бряг вече работят и посрещат български туристи

  • 29 Май 2020
  • 412
Ръководството на „Съюз на собствениците“ Слънчев бряг и изпълнителен директор „Слънчев бряг“ АД, обсъдиха възможностите и предизвикателствата пред подготовката на туристически сезон 2020 в най-големия комплекс по българското Черноморие.

Започват проверки в търговските вериги за българска стока

  • 29 Май 2020
  • 327
От днес започват проверки в търговските вериги дали има специално място за продажба на български стоки. Това заяви пред bTV земеделският министър Десислава Танева във връзка с новия Закон за храните.

Забраняват се рекламите с деца и на храни, неподходящи за тях

  • 29 Май 2020
  • 320
Новият закон за храните е част от един общ пакет, който разработи Министерството на земеделието в продължение на 6 години. По отношение на рекламата се въвежда забрана на използването на деца в реклама на ГМО-продукти, както и продукти, които са забранени и неподходящи за деца.

Четири безплатни специалности в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“

  • 28 Май 2020
  • 497
Обучението по 4 /четири/ направления в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – Бургас ще бъде безплатно за студентите, които бъдат приети през тази учебна година, ако бъде окончателно одобрено постановлението на Министерски съвет за защитените специалности.

Световната икономика няма да се възстанови преди 2022 г. Еврозоната пак може да е в криза

  • 28 Май 2020
  • 441
Световният брутен вътрешен продукт няма да се възстанови до равнището от преди кризата с коронавируса преди 2022 година, а равнищата на държавен дълг ще скочат рязко тази година според доклад на Икономист интелиджънс юнит.