Празничен концерт по случай 24 май в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” с. Карагеоргиево

Празничен концерт по случай 24 май в ОУ “Св. св. Кирил и Методий” с. Карагеоргиево Денят на българската азбука, просвета и култура отбелязаха учениците от село Карагеоргиево. Празничното тържество започна под звуците на химна и приветствие от директора на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” г-жа Силвия Томова. В концерта участие взеха ученици от всички класове. За първи път пред публика се изяви и новият мажоретен състав на учебното заведение. Акробатите от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” впечатлиха публиката с великолепно съчетание. Бурните аплодисметни бяха за музикалното изпълнение на учениците от първи клас Арда и Берфин. По-големите им съученици от прогимназиален етап бяха подготвили поетичен рецитал. В празничния концерт по случай 24 май участие взеха и двата танцови състава към училището “Гайтанчета” и “Лазарица”. Гости на събитието бяха кметът на село Карагеоргиево Метин Латифов, децата от ДГ “Пролет”, жители на селото и родители. Специално за празника учениците направиха венци, които поставиха на фасадата на учебното заведение.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Античен град Хераклея Синтика край Петрич вече е отворен за посетители

  • 20 Апр 2024
  • 166
Античният град Хераклея Синтика е сред най-привлекателните археологически обекти на Балканите през последните 15 години. За него пишат древни гръцки и латински автори, сред които Омир, Херодот и Тукидид. С радост Ви информираме, че Античен град Хераклея Синтика отново е отворен за посетители! Новия облик на града ще Ви пренесе векове назад, а всичко което ще видите тук е такова, каквото са го оставили древните му обитатели.

Царицата на Розата Карлово 2023 и нейна подгласничка посетиха Китай

  • 20 Апр 2024
  • 183
Царицата на Розата Карлово 2023 Антония Лалова и нейната подгласничка Дани Илиева пътуваха до Китай, по покана на кмета на курортния град Саня, в периода 04.04.2024 г. – 17.04.24 г.

ПЕЩЕРА „ДОБРОСТАНСКИ БИСЕР“ КРАЙ АСЕНОВГРАД – ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА ПРИКЛЮЧЕНЕЦА

  • 20 Апр 2024
  • 162
Пещера „Добростански бисер“ край Асеновград отваря врати на 1-ви май.

КМЕТЪТ СТАНИСЛАВ ДЕЧЕВ НАГРАДИ ШАМПИОНИТЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР ПО ТЕНИС В ХАСКОВО

  • 20 Апр 2024
  • 200
Александър Василев от България и Надя Кулби от Полша спечелиха шампионските титли на Международния турнир от сериите ITF – втора категория до 18 години Хасково 2024.

Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново

  • 20 Апр 2024
  • 145
Министърът на правосъдието Мария Павлова посети новия затворнически комплекс в дупнишкото село Самораново.