ВАРНА – ДОМАКИН НА 9-то БАЛКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КИОКУШИН КАРАТЕ

В мероприятието са заявили участие над 360 състезатели, съответно от България, Сърбия, Молдова, Гърция, Турция, Украйна и Румъния, които ще се съревновават на двете дисциплини – кумите и ката. Регистрацията на състезателите ще се извърши на 18-ти март 2023г. в спортната база „Аквалайф“ Кранево, където участниците ще бъдат настанени. Първенството се организира с подкрепата на Община Варна и СКК“ИЧИ ГЕКИ Варна“ в лицето на Световния Шампион – Шихан Емил Костов. От БКА – ИКО България ще вземат участие общо 117 каратеки, сред които 20 са от Бургаският клуб „СКК“КИОКУШИН СПИРИТ“ Бургас, с треньор Световната Шампионка на ката – Сенсей Гергана Апостолова-Костова. Успех на Българският отбор!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Първо място за бургаската Строителна гимназия на регионално състезание в Стара Загора

  • 27 Мар 2023
  • 134
Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Кольо Фичето" - Бургас, завоюва първо, второ и трето място на приключилия днес регионален кръг на състезанието "Най-добър млад строител".

Община Бургас продължава програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се

  • 27 Мар 2023
  • 115
Община Бургас продължава да изпълнява програмата „Топъл обяд“ за всички крайно нуждаещи се. Тя се реализира по проект на Оперативна програма „Програма за храни и основно материално подпомагане“ 2021-2027 г., съфинансирана от Европейския социален фонд плюс.

Зала "Младост" е домакин на Държавното първенство по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова"

  • 24 Мар 2023
  • 644
Зала "Младост" е домакин ва първия етап от Държавното първенство в категория "Елит" по художествена гимнастика за приз "Жулиета Шишманова". Шампионатът е от днес до събота. Организатори са клуб по художествена гимнастика "Черноморец" и Българска фесдерация по художествена гимнастика, с подкрепата на Община Бургас.

Южноамерикански капибари са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас.

  • 24 Мар 2023
  • 655
Един мъжкар от вида капибара и харемът му от три женски са най-новите обитатели на Зоопарк Бургас. Младите животни вече са адаптирани и свикнаха с уютния си дом, включващ къщичка, зелена площ и басейн за почивка.

Документален филм ще представя работата на Енергийния офис на Община Бургас в европейски държави

  • 24 Мар 2023
  • 623
„Повече от 2500 души са потърсили услугите на специалистите от Енергийния офис на Община Бургас от откриването му до този момент.