« юли 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дима Тодорова, е топ мотиватор, спортен ментор и треньор.

Повечето от нас, живеят голяма част от живота си в съмнения в собствените си възможности. Самата аз бях в такъв период дълго време, докато не осъзнах, че аз съм силата, аз създавам собствените си възможности за развитие. А ти знаеш ли, колко силен си всъщност? Мотивацията, работи за нас определен период от време. Какво се случва, когато мотивацията свърши? Често, целеустремеността ни притихва, когато не си поставяме нови задачи за изпълнение. Не бъркайте мотивацията с черти в характера. Тя е временно динамично състояние. Мотивацията е тази, която ни стимулира да постигаме цели. Мотивацията е разделена на два вида-външна и вътрешна. Външната, е чрез получаване на блага, награди и т.н. а вътрешната е собственото задоволство от постигането на определена цел. ... Първоизточникът на мотивацията е нашите мисли. А мотиваторът е този, който провокира тези мисли в мотивирания.Емоцията е тази, която всъщност провокира действие. За да бъдем мотивирани, трябва да достигнем определено емоционално състояние. Когато това се случи, у нас се поражда желанието сами да извършим дадено действие или да постигнем определена цел. "Ако си роден без крила, не им пречи да израснат " ... Има хора, които ще оправдават мързела си със ситуацията, в която попадат и на всяко решение, ще намират проблем! А има и такива хора, които от ситуацията, в която попадат, извличат най-доброто! Ситуацията, в която попадам, не ме определя! Тя е моментна. Аз избирам! Избирам да премина през трудностите и да покажа на себе си, че мога!" ... Очаквайте книгата ,Можеш!" съвсем скоро.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Ателиетата ще могат да са със статут на жилища

  • 30 Юни 2022
  • 520
Ателиетата ще могат да получават статут на жилища при определяне на предназначението на сградите. За едностайните жилища вече ще се разрешава да се разполагат и на север, североизток и северозапад.

България е с най-ярко изразеното неравенство между бедни и богати в ЕС

  • 30 Юни 2022
  • 474
България е с най-ярко изразеното неравенство между бедни и богати в ЕС. „Повечето хора имат очаквания и са фокусирани основно върху проектите, заложени в Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ), а не върху реформите, които предстоят.

Грамофонът на „Богориди“ става сцена на изкуствата утре, 1 юли

  • 30 Юни 2022
  • 485
На 1 юли край емблематичната за Бургас скулптура на ул. „Богориди“ отново ще се съберат деца и гости на града за поредната лятна артистична акция „Петъчен Грамоfon“. От 10 до 12 часа там ще се проведе Ателие за рисуване на грамофонни плочи, с ръководители Вили Колева и Валентина Кънева. Малките художници ще дадат нов живот на отчислени от фонда на библиотеката плочи, като ги превърнат в произведения на изкуството.

Най-новата песен на Стефан Диомов ще открие осмата фото изложба на композитора

  • 29 Юни 2022
  • 687
Най-новият детски хит на ВГ „Изгревчета“ – „Нека да ви кажа“, написан специално за групата от маестро Стефан Диомов, ще бъде официално представен на 1 юли, петък, от 20.30 часа на открита сцена „Охлюва“.

Бургаският музей представя резултатите от подводните разкопки при нос Чироза през 2022 г.

  • 29 Юни 2022
  • 671
На 30 юни 2022 г., четвъртък, от 11:00 ч. в Археологически музей - Бургас (бул. „Алеко Богориди“ 21), пред бургаската общественост ще бъдат представени резултатите от най-новите подводни археологически разкопки при нос Чироза, провели се в края на юни 2022 г.