« септември 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Дима Тодорова, е топ мотиватор, спортен ментор и треньор.

Повечето от нас, живеят голяма част от живота си в съмнения в собствените си възможности. Самата аз бях в такъв период дълго време, докато не осъзнах, че аз съм силата, аз създавам собствените си възможности за развитие. А ти знаеш ли, колко силен си всъщност? Мотивацията, работи за нас определен период от време. Какво се случва, когато мотивацията свърши? Често, целеустремеността ни притихва, когато не си поставяме нови задачи за изпълнение. Не бъркайте мотивацията с черти в характера. Тя е временно динамично състояние. Мотивацията е тази, която ни стимулира да постигаме цели. Мотивацията е разделена на два вида-външна и вътрешна. Външната, е чрез получаване на блага, награди и т.н. а вътрешната е собственото задоволство от постигането на определена цел. ... Първоизточникът на мотивацията е нашите мисли. А мотиваторът е този, който провокира тези мисли в мотивирания.Емоцията е тази, която всъщност провокира действие. За да бъдем мотивирани, трябва да достигнем определено емоционално състояние. Когато това се случи, у нас се поражда желанието сами да извършим дадено действие или да постигнем определена цел. "Ако си роден без крила, не им пречи да израснат " ... Има хора, които ще оправдават мързела си със ситуацията, в която попадат и на всяко решение, ще намират проблем! А има и такива хора, които от ситуацията, в която попадат, извличат най-доброто! Ситуацията, в която попадам, не ме определя! Тя е моментна. Аз избирам! Избирам да премина през трудностите и да покажа на себе си, че мога!" ... Очаквайте книгата ,Можеш!" съвсем скоро.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Икономическия форум „Doing Business with Germany“ започва в Бургас

  • 21 Сеп 2021
  • 171
Германо – Българската индустриално - търговска камара и Община Бургас организират икономически форум в Бургас. Той ще се проведе на 27.09.2021 г., понеделник, в Конгресния център, при спазване на въведените противоепидемични мерки.

Бургас отбелязва Деня на Независимостта

  • 21 Сеп 2021
  • 191
Бургас ще чества утре 113-та годишнина от едно от най-значимите събития в новата история на страната – обявяването на Независима България.

Да почистим Морската градина от фасове!

  • 21 Сеп 2021
  • 128
Тази неделя, 26-ти септември, доброволци и желаещи да почистят Морската градина в Бургас от фасове и други отпадъци, ще се съберат за съвместна акция.

Ревю на традиционни носии в Етнографския музей

  • 20 Сеп 2021
  • 197
По случай 22 септември, Деня на българската независимост, от 12:00 часа Етнографския музей ще зарадва бургазлии с ревю на традиционни носии.

Раздадоха наградите "Еми" за тази година

  • 20 Сеп 2021
  • 190
Седемдесет и третото издание на наградите "Еми", еквивалент на наградите "Оскар" в телевизионната продукция, започна тази нощ в Лос Анджелис с израз на почит към рапъра Биз Марки, починал през лятото на 57 години.Тазгодишното шоу прилича много повече на обичайната церемония, отколкото миналогодишното, което протече без публика и бе наречено "Пандеми”. Въпреки това беше в доста по-ограничен мащаб.