« декември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кралицата на Тик-Ток и модния подиум ,ще представи България на престижен конкурс в Китай

“Интересът ми към клипчетата дойде още в ранна детска възраст, когато беше модерно да се качват по-дълги клипове в Ютуб. Гледах много видеа и исках да правя същите видеа. Седнах един ден на компютъра си, прекарах много време в четене как точно да се получи, за момиченце в 6 клас беше доста сложно да си направи регистрации, да заснеме видео, да го обработи по най-семплия възможен начин и така започнах да снимам видеа.До ден днешен аз съм активна в почти всички платформи и продължавам да снимам и качвам видеа всеки ден. Темите и трендовете се менят непрестанно. Ако преди е било модерно да се показва как се правят определен тип видеа, било е модерно да се правят реакции, да се коментират филми, песни, сега е модерно да си показваме дрехите, да си показваме клипове от пътуванията, аз винаги съм се старала да вървя според това, което е модерно, но във симчко това да вплитам себе си, да давам посланието ,примерът, който искам да нося. Това е, че може да си тийнейджър, да си подрастващ, да си лъчезарен, да правиш това, което обичаш.Никога не ме е било срам от видеата и от снимките ми. Искам да покажа, че не всичко в интернет е хейт и омраза, можем да бъдем лъчезарни, да се радваме на нещата, които ни се случват. Аз винаги правя видеа спрямо нещата, които ме вълнуват. Сега искам моите вида да се гледат от тийнейджъри, най-вече от момичета на моята възраст”, споделя идолът на деца и младежи. Това лято първата ми по-сериозна титла беше “Кралица на Варна” и тук държа да подчертая, че конкурсите не са основната ми работа или занимание, всичко е по-скоро като хоби и нещо, което ми носи удоволствие да съм на сцена. Станах кралица на Варна това лято и съвсем неочаквано ме поканиха на конкурс в двореца на Равадиново “Мис влюбена във вятъра”, който се организира за първи път тази година. Товае се оказа най-приказният конкурс, на който някога съм участвала.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Плакет и грамота “Рицар на усмивката” за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в село Карагеоргиево

  • 01 Дек 2023
  • 642
Плакет и грамота “Рицар на усмивката” за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” ⯑⯑⯑ Поредна благородна постъпка на учениците от с. Карагеоргиево.

Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“, гласувайте за тях от 1 до 13 декември!

  • 01 Дек 2023
  • 552
Тази година Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“. Четири от осъществените проекти са на Общината, а останалите частни. В момента тече оценка на номинациите от компетентно жури, което ще присъди свои награди.

Бургас отбелязва 1 декември – Световен ден за борба със СПИН

  • 30 Ное 2023
  • 720
За поредна година Бургас отбелязва 1 декември – Световен ден за борба със СПИН.

Бургас празнува Никулден с богата спортна програма, ще гостува олимпийската шампионка Стефани Кирякова

  • 30 Ное 2023
  • 680
Бургас ще празнува Никулден с изключително богата спортна програма. Първото мероприятие стартира още от петък и ще продължи до неделя. В зала „Амфибия“ на хотел „Аква“ ще се проведе международният Оупън турнир по шахмат „Бургас 2023“. Организатори са ШК “Бургас 64“ и ФМА „Булчесс“.

Интригуващият формат "Аз, драматургът" провокира младите пишещи в Бургас и страната

  • 30 Ное 2023
  • 429
Крайната дата за получаване на текстовете е 30-ти април, 2024 година. Интригуващият проект "Аз, драматургът" дава възможност на талантливите младежи в цялата страна да провокират вдъхновението си с авторска пиеса, която да бъде поставена на професионална сцена.Инициатор и организатор е театрална школа „Талантино“,подкрепена от Община Бургас .