BURGAS SUMMER TRENDS ще представи актуалните грим и прически за лято 2023

Олга Каменова е професионален премиум клас фризьор с работен стаж и обучения в множество страни в Европа. Собственик и основател на първият сертифициран био салон в Бургас „Apriori“, който предлага базирани на диагностика интензивни комплексни програми – за туширане на целулита и мазнините, естествено красива коса, изискан професионален маникюр и педикюр. Предлагат се оформяне и боядисване на вежди, ламиниране на вежди и мигли, миглопластика и перманентен грим, за омагьосващ поглед и излъчване. Олга и нейният екип ще се погрижат за косите на моделите в Burgas Summer Trends, като покажат актуални раздвижени модерни и нестандартни летни визии. Теодора Калчева е един най-добрите професионални гримьори в Бургас. Регулярен участник в международни фестивали на изкуствата и носител на BodyArt и Make Up отличия. Теди е собственик и преподавател по грим в Art & Beauty By Teodora Kalcheva Make Up School - лицензирана школа към Национална агенция за професионално образование и обучение. На Burgas Summer Trends за подготовка на безупречния макиаж на моделите ще ѝ помагат Айше Дилявер и Стелла Мерджанова от нейния екип. Специална изненада за бургаската публика ще е участието на международния гост – гримьор - Олег Летний. Екстравагантния творец е работил за различни модни форуми в Европа, а BURGAS SUMMER TRENDS ще е дебютното му ревю в България. В Бургас Олег е от близо година и вече е един от най-търсените гримьори в града. Сред популярните модели, които ще дефилират на червения килим на BURGAS SUMMER TRENDS са носителките на титлата „Мисис Бургас“ - очарователните Татяна Ламбова, Вержиния Иванова, Валерия Докузова, Розалина Попова и Теодора Иванова; „Кралиците на Бургас“ – Ина Мархолева и Габриела Пеева; носителките на титлата Мис Созопол Теодора Пъчкова, Янита Димитрова и Ерика Атанасова, както и една от последните носителки на короната на Мис Несебър - Гергана Стойкова. Специално за ексклузивното модно събитие на котешката пътечка публиката ще види и един от популярните български топ модели - Миглена Николова. Какви други изненади са подготвили организаторите, ще разберете на 29-ти юни (четвъртък) от 19:30 часа в Морската градина на Бургас, пред Гранд хотел и СПА Приморец. Повече за това, как можете да бъдете част от гостите на ивента, можете да научите на тел. 0893805836.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 757
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 651
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 651
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 935
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 905
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.