НА ГАЛАВЕЧЕР В БУРГАС ЩЕ ИЗБЕРАТ КОЯ ЩЕ СЕ ОКИЧИ С КОРОНАТА НА КОНКУРСА „КРАЛИЦА НА БУРГАС“

Записванията на кандидатките продължават. Всяка девойка на възраст от 16 до 24 години може да подаде своята кандидатура на страницата във Фейсбук на конкурса. При подаване на заявката за участие в конкурса, девойките задължително трябва да изпратят своите данни- години, височина, снимки в цял ръст и близък план, както и телефон за обратна връзка. Финалният кастинг ще се проведе на 7 юли от 14.00 до 18.00 ч във „Фабрик клуб“- Бургас. Момичета, очакваме ви! Бъдете смели и се впуснете в това незабравимо предизвикателство! Напомняме, че конкурсът за красота Кралица на Бургас е част от веригата Мис България. Новото, тази година, е че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios Гаел Бонел Санчес. Причината за този огромна възможност, която се отваря пред победителката в конкурса за красота в морския град, е партньорството на Санчес с г-жа Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България. Двамата са подписали договор за партньорство, а престижният конкурс за красота Мис България 2023 ще се продуцира и проведе от г-н Санчес в Nu Boyana Film Studios. Всяка една от участничките ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, и това да отведе всяка една от участничките директно в киноиндустрията. Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2023 ще се проведе на 13 август в летния театър на Бургас. Той се провежда за 13-та, поредна година, в морския град. Заради своята годишнина организаторите са предвидили големи изненади, както за участничките в конкурса, така и за своите партньори и гости. Коя ще бъде новата Кралица, остава да изберем в разгара на лятото!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 653
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 603
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 605
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 887
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 858
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.