Ето кои кристали лекуват главоболие

Силата на камъните с кристална структура като лечебно средство е известна от векове. Те имат различни свойства и съдържат определени елементи, което се отразява и на тяхнато използване, пише Труд. Лечението с кристали оказва влияние на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво. Разбира се, те влияят положително, но това не означава, че трябва да пренебрегнете в случай на нужда необходимата медицинска помощ. Скъпоценните и полускъпоценните камъни могат да се използват като допълнително помощно средство, което в най-добрия случай ще помогне, а в най-лошия – ще се полюбувате на камъка или ще се разходите с прекрасно бижу. Кристалите са популярно средство, използвано при наличие на главоболие. Добре е да знаете каква е неговата причина, защото бихте могли да се справите с нея конкретно и така да се отървете от следствието, тоест главоболието. Един от камъните, с които лесно може да се сдобиете и е с приемлива цена, е лазуритът. Смята се, че той помага при мигрена. Често при подобно неразположение камъкът се поставя между веждите, на мястото на т.нар. трето око. Ако главоболието ви е в резултат на стрес, може да разчитате на аметист, тюркоаз, иолит и кехлибар. Други не толкова популярни кристали, които също помагат при главоболие са дюмортиерит, хердерит, стихтит и др. При необходимост обичайно камъкът се държи в ръка или се слага на място, където почувствате, че имате нужда. Може също да се носи в джоба или като бижу. Влиянието на кристалите е многообразно. Те се обвързват с редица ползи и свойства, използват се в специални рецепти, свързват се с конкретна зодия. Все пак имайте предвид, че при сериозен проблем най-добре е да потърсите медицинска помощ.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 433
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 405
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 410
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 691
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 661
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.