« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Ето кои кристали лекуват главоболие

Силата на камъните с кристална структура като лечебно средство е известна от векове. Те имат различни свойства и съдържат определени елементи, което се отразява и на тяхнато използване, пише Труд. Лечението с кристали оказва влияние на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво. Разбира се, те влияят положително, но това не означава, че трябва да пренебрегнете в случай на нужда необходимата медицинска помощ. Скъпоценните и полускъпоценните камъни могат да се използват като допълнително помощно средство, което в най-добрия случай ще помогне, а в най-лошия – ще се полюбувате на камъка или ще се разходите с прекрасно бижу. Кристалите са популярно средство, използвано при наличие на главоболие. Добре е да знаете каква е неговата причина, защото бихте могли да се справите с нея конкретно и така да се отървете от следствието, тоест главоболието. Един от камъните, с които лесно може да се сдобиете и е с приемлива цена, е лазуритът. Смята се, че той помага при мигрена. Често при подобно неразположение камъкът се поставя между веждите, на мястото на т.нар. трето око. Ако главоболието ви е в резултат на стрес, може да разчитате на аметист, тюркоаз, иолит и кехлибар. Други не толкова популярни кристали, които също помагат при главоболие са дюмортиерит, хердерит, стихтит и др. При необходимост обичайно камъкът се държи в ръка или се слага на място, където почувствате, че имате нужда. Може също да се носи в джоба или като бижу. Влиянието на кристалите е многообразно. Те се обвързват с редица ползи и свойства, използват се в специални рецепти, свързват се с конкретна зодия. Все пак имайте предвид, че при сериозен проблем най-добре е да потърсите медицинска помощ.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината реставрира 130-годишния храм „Св. Троица" в с. Извор

  • 22 Ян 2021
  • 146
130-годишният храм "Св. Троица" в с. Извор ще бъде изцяло реставриран. През миналата година Община Бургас осигури 30 000 лв., с които бе изграден нов покрив, обновена бе и камбанарията.

От понеделник спират движението по ул. „Петко Задгорски“

  • 22 Ян 2021
  • 125
Улица "Петко Задгорски" е главна пътна артерия на бургаския жилищен комплекс "Изгрев". Не е ремонтирана сериозно от много години. Община Бургас и ВиК съгласуваха графиците си и нейното обновяване вече започна.

Започна изграждането на северния обходен път на Бургас

  • 21 Ян 2021
  • 203
Започна строителството на северния обходен път на Бургас. С изграждането на трасето, с дължина 4,7 км, транзитният трафик, идващ от Варна по път І-9 и продължаващ на юг по път І-6 София - Бургас и автомагистрала „Тракия“, ще се изнесе извън центъра на града.

Разрешават проблема с водната криза в Димчево

  • 21 Ян 2021
  • 197
Кметът Димитър Николов проведе разговор със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков за проблема с качеството на водата и водоснабдяването в бургаското село Димчево.

Кметът предлага да се разширят възможностите на общинските програми за отпускане на стипендии

  • 21 Ян 2021
  • 192
Нови правила за насърчаване и подкрепа на бургаските ученици и студенти с изявени постижения в областта на науката, изкуството или спорта, предлага кметът Димитър Николов. Целта на промените е да се разширят възможностите на програмата.