Община Бургас рециклира стотици стари мебели

Март 9, 2022 Бургас
Заключителна пресконференция по проект „Прилагане на модел за управление на едрогабаритни отпадъци от бита на територията на община Бургас“ се проведе днес в кабинета на Весна Балтина – зам.-кмет с ресор „Стратегическо развитие, екология, дигитализация и адаптация към промените на климата“.

Онлайн достъпни са попълнените декларации за облагане на доходите в НАП

Март 9, 2022 България
Предварително попълнените декларации за облагане на доходите на физически лица са достъпни в Портала за е-услуги на НАП. Преди да потвърдят попълнената декларация, е необходимо потребителите да я прегледат внимателно, да я допълнят или коригират, ако това е необходимо, съветват от НАП.

Семинари „Специализирано обучение по опазване на околната среда за професионални екскурзоводи„

Март 9, 2022 Бургас
В Бургас и в турския град Одрин се проведоха два специализирани семинара под надслов „Специализираното обучение по опазване на околната среда за професионални екскурзоводи„.

Програма “Невроезикова превенция срещу деменцията” стартира пилотно в община Бургас

Март 9, 2022 Бургас
Програма “Невроезикова превенция срещу деменцията” стартира пилотно в община Бургас. Терапевтичната методика е на фондация, която работи с Малага, Испания и прилага практики от тяхната социална система. У нас основатели са Петя Кирилова и Антонио Пере.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!