« декември 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Третокласниците от училищата в ж.к. „Меден рудник“ се включиха във второто издание на програмата „Спорт за всяко бургаско дете“

„Благодаря на всички треньори, учители и родители за това, че насърчават и подкрепят бургаските деца да спортуват. Всички вие сте пример за нашето общество и вярвам, че ентусиазмът ви ще спечели на спорта много нови приятели“, каза кметът Димитър Николов. Директорът на ОУ „Елин Пелин“ Пепа Запрянова също поздрави присъстващите деца и гости и пожела всички ученици да могат да се възползват от програмата, за да подобрят своята здравна култура. Дворът на ОУ „Елин Пелин“ се изпълни с цветни мажоретки и млади спортисти, чиито ментори и тази учебна година ще бъдат Валерия Дочева, Цанко Цанков и Кирил Танев. Последните ще помогнат на децата да обикнат спорта и да обърнат внимание на двигателната си култура. Миналата учебна година кампанията стартира с третокласниците в първите 7 бургаски училища, като през тази учебна година амбицията е тя да обхване 2000 бургаски ученици от всички 31 бургаски училища. Инициативата се организира от общинския съветник Манол Тодоров и бизнесмена Георги Харакчийски, с подкрепата на ресторанти GOTi - Family & Kitchen и Utopia Garden, и съдействието на Община Бургас и РУО-Бургас.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас ще има най-хубавата коледна елха в България

  • 04 Дек 2023
  • 271
Бургас ще посрещне предстоящите празници с най-впечатляващата елха в България. Светлините на коледното дърво, ще бъдат запалени по традиция на празника на морския град Никулден. Тогава ще грейнат и лампичките от празничната украса по улиците на града.

Подарете най-мечтания подарък за Коледа на дете или възрастен в неравностойно положение

  • 04 Дек 2023
  • 220
Кога, ако не на Рождество Христово, можете да отворите сърцето си и зарадвате някого с жест на внимание и желан подарък. Това е и целта на превърналата се в добра традиция предпразнична кампания на Община Бургас – „Подари от сърце“.

На Никулден бургаските музеи ще са с вход свободен

  • 04 Дек 2023
  • 222
На Никулден бургаските музеи ще посрещат посетители с вход свободен. Ето какво можете да разгледате в тях:

Плакет и грамота “Рицар на усмивката” за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” в село Карагеоргиево

  • 01 Дек 2023
  • 830
Плакет и грамота “Рицар на усмивката” за учениците от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” ⯑⯑⯑ Поредна благородна постъпка на учениците от с. Карагеоргиево.

Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“, гласувайте за тях от 1 до 13 декември!

  • 01 Дек 2023
  • 733
Тази година Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“. Четири от осъществените проекти са на Общината, а останалите частни. В момента тече оценка на номинациите от компетентно жури, което ще присъди свои награди.