От утре полагат втория износващ пласт асфалт по „Демокрация“ – от страната на „Лазур“

  • 21 Апр 2021
С трайното повишаване на температурите и положителната метеорологична прогноза дойде време за полагане на втория износващ пласт асфалт върху голяма част от реконструирания бургаски булевард. От утре, 22.04.21 г. – четвъртък, до 24.04.21 г. – събота, ще се работи в източното платно, от страната на к-с „Лазур“, в участъка от ул. „Св. св. Кирил и Методий“ до ул. „Копривщица“. За целта движението ще бъде временно променено, като ще се осъществява двупосочно в западното платно, от страната на к-с „Братя Миладинови“. Ще се наложи временно затваряне на кръстовищата „Демокрация – „Св. св. Кирил и Методий“ и „Адам Мицкевич“ – „Константин Величков“, като подходите към тях от страна на участъка в ремонт ще бъдат затваряни и автомобилите насочвани по обходни маршрути. За обслужване на съществуващата спирка автобусите ще спират в активната лента за движение. Възможни са някои нарушения в графика на линии 15, Б11 и Б12, но промени в маршрутите и спирките на градския транспорт няма да бъдат предприемани. Шофирайте и пресичайте внимателно!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

МОТ постигна споразумение за заплатата за издръжка

  • 19 Мар 2024
  • 1
Международната организация на труда (МОТ) постигна споразумение по въпроса за заплатата за издръжка.

Бургаски младежи с интересна акция за Часа на Земята, Общината ще ги подкрепи

  • 19 Мар 2024
  • 100
Община Бургас ще съдейства на активните младежи, които се обърнаха към нея с искане за съдействие да организират събитие, посветено на Часа на Земята.

Интересните събития в Библиотеката тази седмица започват със среща с Енчо Керязов

  • 19 Мар 2024
  • 82
Тази сряда, 20 март, от 11.30 часа в Училище подкаст в Библиотеката гостува световноизвестният цирков акробат и еквилибрист Енчо Керязов. Той ще разкаже за сбъдването на мечтите и как избираш какъв да станеш. Събитието се организира със съдействието на Регионална библиотека "Пейо К. Яворов".

Тази седмица Белодробната болница в Бургас провежда безплатен скрининг за риск от туберкулоза

  • 19 Мар 2024
  • 84
Под мотото "Да! Ние можем да спрем туберкулозата!" и по повод Световния ден за борба с болестта - 24 март, СБАЛПФЗ - Белодробна болница - Бургас организира Седмица на отворените врати. Тя ще се проведе в периода 19 – 22 март.