Мистерията се заплита

През изминалата седмица серия от силно съмнителни снимки на Кейт стигнаха до обществеността, кулминирайки в една снимка, която беше толкова силно и аматьорски фотошопирана, че множество фото агенции, включително AP и Reuters, издадоха известие за убийство за нея. Изглежда, че Дворецът се опитва да прикрие нещо по много безсмислен начин. Вместо това те само подхраниха апетита на интернет за клюки. Историята премина от груповите чатове на кралски наблюдатели в основните медии. Британското кралско семейство теоретично разполага с усъвършенстван апарат за управление на своята репутация и репутацията на трона. Така че за тях да объркат една история толкова лошо, колкото са объркали тази, е очарователно. Кратка хронология на това, което знаем за местонахождението на Кейт Последният път, когато Кейт беше видяна на публично място, беше на Коледа, посещавайки църква със семейството си. Ето какво се случи оттогава - и как всеки ход на свой ред даде началото на повече конспиративни теории: 17 януари: Дворецът Кенсингтън съобщава, че Кейт е влязла в болницата предишния ден за планирана коремна операция. В изявлението се добавя, че е „малко вероятно“ да възобнови обществените си задължения до Великден, който тази година се пада на 31 март. 27 януари: Дворецът Кенсингтън обявява, че Кейт се е върнала у дома, за да завърши възстановяването си. Няма снимки, на които тя да напуска болницата или да се прибира вкъщи. 4 март: Папарашка агенция публикува снимка на Кейт и майка й, Карол Мидълтън, шофиращи около замъка Уиндзор. Наблюдателите започват да спекулират за двойници на Кейт Мидълтън. 10 март: На Деня на майката в Обединеното кралство дворецът Кенсингтън публикува снимка на Кейт с ръце около децата си. В рамките на часове международните фотоагенции заключават, че снимката е била манипулирана. 11 март: X акаунтът на Кейт и принц Уилям публикува извинение за фалшивото изображение, като го подписва с "C" за Катрин и казва: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране“. Същия ден папараци публикуват снимка, на която се виждат косата и ухото на брюнетка в кола с принц Уилям. Фотоагенцията идентифицира жената като Кейт; кралските наблюдатели са скептични. Появиха се статии ,че Уилям има любовница. Целият този спор говори много за приоритетите на монархията Изглежда, че кралското семейство се опитва много неумело да прикрие нещо, което е свързано с Кейт и нейното медицинско състояние. Част от причината, поради която историята стана вирусна на първо място, е, че в миналото това не е било нещо, което те са били готови да направят за Меган Маркъл. Ако кралското семейство наистина се отнася към Кейт с повече търпение, отколкото към Меган, това е, защото Кейт е следващата на опашката за кралица на Англия и е омъжена за бъдещия крал. източник:www.vox.com

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 90
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 81
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 91
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 80
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 101
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.