Водолаз от Бургас се бори за живота си, нужна е спешна операция

Март 28, 2022 Здраве
Бургазлията Христо Василев, помогнал на хиляди хора и рискувал нееднократно своя живот, за да спаси други, се нуждае от спешна чернодробна трансплантация.

Всички научни и образователни издания на Бургаския музей вече на свободен достъп в интернет

Март 28, 2022 Бургас
Продължавайки своята мисия за публикуване на резултатите от научните изследвания на културно-историческото наследство на Бургаския регион, за да могат да се ползват от всеки и да изпълнят своята образователна и научна цел, Бургаският музей качи на интернет страницата си всички свои научни и образователни издания.

Бургаският ветроходец Михаил Копанов пое в приключението на живота си

Март 28, 2022 Бургас
Бургаският ветроходец Михаил Копанов се впусна днес в приключението на живота си. Тази сутрин той отплава от Морска гара към английския Плимут. От британското пристанище ще стартира най-смъртоносната регата в света, която ще премине по пътя на „Титаник“.

Безплатни места за бежанци в операта и в кукления театър

Март 28, 2022 Бургас
Кукленият театър и операта в Бургас ще осигуряват за всяко свое представление безплатни места за бежанци от Украйна, както и за хора от други страни с аналогичен хуманитарен статут, които са се установили на територията на общината. Община Бургас от своя страна се ангажира да осигурява зони за безплатен достъп на организираните от нея събития.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!