В помощ на Стиви!

Март 17, 2022 Здраве
Учениците от ОУ „Св. св. Кирил и Методий” , с. Карагеоргиево с благотворителна инициатива в помощ на Стиви. Те поставиха дарителски кутии в учебното заведение, като събраните средства ще бъдат преведени за лечението на 14-годишния футболист. През следващите дни отново по инициатива на децата дарителски кутии ще бъдат поставени и в търговските обекти в село Карагеоргиево. Така всеки може да се включи в благотворителната кампания. Това не е първият жест на децата към Стиви. В началото на този месец те дариха наградата си от спечеления конкурс на община Айтос „Моята България” . Учениците се надяват повече хора да дарят средства за лечението на Стивън Бориславов и час по-скоро той да оздравее.

Отлив на туристи за това лято, заради войната

Март 17, 2022 Бургас
Записванията във Великобритания започнаха много добре и бе радостно това, тъй като се случва за първи път след пандемията, но на този етап резервациите са стопирани. Това каза зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева.

Учебните заведения в Бургас не могат да поемат всички украински деца

Март 17, 2022 Бургас
В област Бургас има готовност децата на украинските бежанци да започнат да учат в училища и детски градини. Това стана ясно след заседанието на Кризисния щаб, което приключи преди минути. Областният управител Стойко Танков обобщи решенията, които са взети.

Звезден актьорски състав ще играе спектакъл по Стайнбек на 24 март в Бургас

Март 17, 2022 Бургас
На 24 март в Бургас ще гостува Малък градски театър зад канала с отличената с множество награди постановка "Зимата на нашето недоволство". Домакин на събитието е Културен дом НХК, а началото е от 19 часа.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!