Жребият за номерата в изборната бюлетина - на 2 март и в ограничен формат

Февруари 25, 2021 България
В залата ще се допуска по 1 представител на партия и до двама за коалиция.

КС образува дело по казуса за фигурата на прокурора, разследващ главния

Февруари 25, 2021 България
Конституционният съд образува дело по искането на президента Румен Радев да бъдат обявени за противоконституционни част от текстовете, с които беше създадена фигурата на прокурора, разследващ главния прокурор.

Поставят „легнал полицай“ в началото на велоалеята за „Сарафово“

Февруари 25, 2021 Бургас
На 1 или 2 март, в зависимост от метеорологичната обстановка, ще бъде извършено полагане на изкуствени неравности "легнал полицай" в началото на велоалеята за „Сарафово“.

Деца със Синдром на Даун остават без средства за рехабилитация

Февруари 25, 2021 Здраве
Родители от Варна сигнализираха, че деца със Синдром на Даун масово получават по-малък процент при оценката на здравословното им състояние от ТЕЛК. Така губят финансовата подкрепа от държавата и правото на чужда помощ, което пък ги лишава от личен асистент.

Започна изграждането на нов паркинг със 100 места в „Меден рудник“

Февруари 25, 2021 Бургас
Поискаха го хората от три панелни блока – 23, 24 и 25. Проектът ще бъде изпълнен със средства от перото за поддръжка на инфраструктурата в общинския бюджет. Той предвижда още монтиране на осветление и тротоари.

Митрополит Йоаникий: Скулптурата на Боян Мага да се премахне. Антицърковна е, проповядва сатанизъм

Февруари 25, 2021 Бургас
В писмо до Диян Димов, изпълнителен директор на пристанище Бургас, Димитър Николов, кмет на Община Бургас, както и Вълчо Чолаков, областен управител, митрополит Йоаникий споделя, че поставената скулптура не е била предмет на синхронизиране с отговорните институции и без обсъждане с обществеността.

Минимум 1.50 разстояние между масите в заведенията

Февруари 25, 2021 България
След месеци пауза - на първи март, понеделник, отварят врати заведения, ресторанти и игрални зали. Но при определени противоепидемични мерки и с намален капацитет за клиентите.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!