Путин сменя главния прокурор на Русия

Януари 20, 2020 Светът
Президентът на Русия Владимир Путин предложи главният прокурор на Русия Юрий Чайка за бъде сменен на поста от Игор Краснов - зам.-шеф на влиятелния Следствен комитет, предаде ТАСС.

Втори сме в Европа по невъзможност да си плащаме сметките

Януари 20, 2020 България
България е на второ място в ЕС по невъзможност за плащане на комуналните услуги навреме (30% от домакинствата). Това сочи ново годишно изследване на ЕС за доходите и условията на живот (EU-SILC). Данните се отчитата на базата на период от 12 месеца, предава БНТ.

Иван Гешев избра заместниците си

Януари 20, 2020 България
Главният прокурор Иван Гешев вече е определил заместниците си. Това става ясно от дневния ред на прокурорската колегия на ВСС, която ще заседава в сряда, съобщава "24 часа".

Кметът Димитър Николов проведе спешен разговор с управителя на НЗОК за кризисната ситуация с отделението по хематология на УМБАЛ-Бургас

Януари 20, 2020 Бургас
Кметът Димитър Николов проведе спешен разговор с управителя на Националната здравно-осигурителна каса д-р Дечо Дечев, свързан с кризисната ситуация, породена от липсата на специалист-хематолог в УМБАЛ-Бургас.

Бюджет 2020 на Камено: Ударни ремонти на инфраструктурата по селата

Януари 20, 2020 Бургас
Ремонт на междуселските пътища в Община Камено, изграждане на кръгово кръстовище на пътя между Константиново, Русокастро и Средец, нови детски и спортни площадки в селата предвижда Бюджет 2020 година.

Митко Петров: Да си сред точните хора в точното време е шансът за успех

Януари 20, 2020 Интервю
Неговата лъчезарна усмивка говори повече от всичко за сбъднатите мечти, за пътя нагоре, който невинаги е гладък, за победите му на сцената и за огромната любов на почитателите му.

Кабелни оператори на бунт срещу скандално решение на КРС

Януари 20, 2020 България
„Корупция и лобизъм убиват българския бизнес” – с тези думи започва писмо на Националното сдружение на кабелните оператори „Клуб 2000″, адресирано до президента Румен Радев, до председателя на Народното събрание, до министър-председателя, до председателите на ВАС и ВКС, и до главния прокурор.

В ход е изграждането на Промишлена зона „Юг“

Януари 20, 2020 Бургас
Развитието на Индустриален и логистичен парк - Бургас навлиза в нов етап през настоящата година. В ход са процедурите за обособяването на нова Промишлена зона "Юг", която ще се намира в близост до пътния възел Бургас - Средец - Созопол.

Пациенти пред риск, затвориха хематологията в Бургас

Януари 20, 2020 Бургас
Пациенти останаха без лечение, след като отделението по хемодиализа в УМБАЛ-Бургас спря работа. Причината е, че няма специалисти, които да работят там.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!