« януари 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Митко Петров: Да си сред точните хора в точното време е шансът за успех

Неговата лъчезарна усмивка говори повече от всичко за сбъднатите мечти, за пътя нагоре, който невинаги е гладък, за победите му на сцената и за огромната любов на почитателите му. Сега е вдъхновен от работата с млади таланти, вече като преподавател, но не спира и да мечтае – за самостоятелен концерт с оркестър, за нова красива музика, която докосва душите, а защо не и за дует с любимата му певица Ариана Гранде! Познавайки го като човек, който знае тайната за сбъдване на мечти, сигурна съм, че Митко ще постигне и тези победи и ще продължи да ни радва с прекрасната си музика.

- Предишното интервю за в. „Компас“ е било преди повече от две години – през септември 2017 година. Какво се случи с теб през този период?
- Първото нещо, за което се сещам, е номинацията ми за „БГ Дебют” на годишните музикални награди през 2018 г. с песента ми „Чакам те”. За мен това бе дълго чакана възможност и благодаря за всички, които стоят зад този пробив след няколко авторски песни, за мен си беше победа! Също така имах незабравими срещи с фенове на участия.

- Как се пробива и задържа в среда на силна конкуренция? Вече работиш с музикални продуценти от чужбина, а последната ти песен „Сети се” е от композитор от Калифорния, работил с Риана!

- Постоянство, търпение и много късмет са в основата на успеха, според мен. Все повече се убеждавам, че да си сред точните хора в точното време, е шансът за успех. Научих се на търпение и определено не правя нещата на всяка цена. Песните, които пуснах през последните две години, работя с продуцент от Хърватска и съм много доволен от резултатите. С него редовно обсъждам бъдещи планове и ми помага да реализирам идеите си. Смятам, че „Сети се” се получи много як музикален проект, и като видеоклип също!

- Неотдавна беше в Йордания. Разкажи ни за това пътешествие – как избра точно тази страна, какво откри там, вдъхнови ли те тя за нова песен?
- Това беше най-вълнуващото ми пътуване! Бях с много близки приятели и си изкарахме страхотно! Бяхме в Акаба, в пустинята Уади Рум и в Петра, и определено си заслужаваше. За първи път яздих камила и се гмурках на 10 метра с екипировка – много, много беше яко! Между другото и за първи път направих влог, така че ако искате да видите какво ни се случи там и да усетите атмосферата от това пътуване, може да го намерите в моя канал в YouTube, ще се смеете много!

- Музика – писане на текстове, мелодии, изпълнение, театър... Какво още не си опитвал, а би било предизвикателство за теб да опиташ?
- Вече мога да се похваля и с това, че започнах да преподавам! Реших, че мога да бъда наистина полезен на много бъдещи таланти и да предам реален опит за това какво се случва на българската сцена. Този тип работа ме вдъхновява още повече и усещам, че ще се случи много красива музика през Новата 2020 година!

- На коя сцена мечтаеш да пееш?
- Честно казано не мечтая за определена сцена, мечтая за самостоятелен концерт с оркестър!

- Ако трябва да пееш в дует със световноизвестна звезда, с кого би искал да пееш?
- Моята слабост през последните години е Ариана Гранде!

- Какво би желал да ти се случи през новата 2020 година?
- Пожелавам си много хитови песни и нещата да ми се случват по-лесно! Благодаря за това интервю и за това, че предишното стана част от книгата и историята на в. „Компас” – за мен е чест! Пожелавам на всички читатели да бъдат здрави и истински щастливи!

Автор: Роза МАКСИМОВА

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Общината реставрира 130-годишния храм „Св. Троица" в с. Извор

  • 22 Ян 2021
  • 434
130-годишният храм "Св. Троица" в с. Извор ще бъде изцяло реставриран. През миналата година Община Бургас осигури 30 000 лв., с които бе изграден нов покрив, обновена бе и камбанарията.

От понеделник спират движението по ул. „Петко Задгорски“

  • 22 Ян 2021
  • 306
Улица "Петко Задгорски" е главна пътна артерия на бургаския жилищен комплекс "Изгрев". Не е ремонтирана сериозно от много години. Община Бургас и ВиК съгласуваха графиците си и нейното обновяване вече започна.

Започна изграждането на северния обходен път на Бургас

  • 21 Ян 2021
  • 373
Започна строителството на северния обходен път на Бургас. С изграждането на трасето, с дължина 4,7 км, транзитният трафик, идващ от Варна по път І-9 и продължаващ на юг по път І-6 София - Бургас и автомагистрала „Тракия“, ще се изнесе извън центъра на града.

Разрешават проблема с водната криза в Димчево

  • 21 Ян 2021
  • 361
Кметът Димитър Николов проведе разговор със зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков за проблема с качеството на водата и водоснабдяването в бургаското село Димчево.

Кметът предлага да се разширят възможностите на общинските програми за отпускане на стипендии

  • 21 Ян 2021
  • 363
Нови правила за насърчаване и подкрепа на бургаските ученици и студенти с изявени постижения в областта на науката, изкуството или спорта, предлага кметът Димитър Николов. Целта на промените е да се разширят възможностите на програмата.