« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Митко Петров: Да си сред точните хора в точното време е шансът за успех

Неговата лъчезарна усмивка говори повече от всичко за сбъднатите мечти, за пътя нагоре, който невинаги е гладък, за победите му на сцената и за огромната любов на почитателите му. Сега е вдъхновен от работата с млади таланти, вече като преподавател, но не спира и да мечтае – за самостоятелен концерт с оркестър, за нова красива музика, която докосва душите, а защо не и за дует с любимата му певица Ариана Гранде! Познавайки го като човек, който знае тайната за сбъдване на мечти, сигурна съм, че Митко ще постигне и тези победи и ще продължи да ни радва с прекрасната си музика.

- Предишното интервю за в. „Компас“ е било преди повече от две години – през септември 2017 година. Какво се случи с теб през този период?
- Първото нещо, за което се сещам, е номинацията ми за „БГ Дебют” на годишните музикални награди през 2018 г. с песента ми „Чакам те”. За мен това бе дълго чакана възможност и благодаря за всички, които стоят зад този пробив след няколко авторски песни, за мен си беше победа! Също така имах незабравими срещи с фенове на участия.

- Как се пробива и задържа в среда на силна конкуренция? Вече работиш с музикални продуценти от чужбина, а последната ти песен „Сети се” е от композитор от Калифорния, работил с Риана!

- Постоянство, търпение и много късмет са в основата на успеха, според мен. Все повече се убеждавам, че да си сред точните хора в точното време, е шансът за успех. Научих се на търпение и определено не правя нещата на всяка цена. Песните, които пуснах през последните две години, работя с продуцент от Хърватска и съм много доволен от резултатите. С него редовно обсъждам бъдещи планове и ми помага да реализирам идеите си. Смятам, че „Сети се” се получи много як музикален проект, и като видеоклип също!

- Неотдавна беше в Йордания. Разкажи ни за това пътешествие – как избра точно тази страна, какво откри там, вдъхнови ли те тя за нова песен?
- Това беше най-вълнуващото ми пътуване! Бях с много близки приятели и си изкарахме страхотно! Бяхме в Акаба, в пустинята Уади Рум и в Петра, и определено си заслужаваше. За първи път яздих камила и се гмурках на 10 метра с екипировка – много, много беше яко! Между другото и за първи път направих влог, така че ако искате да видите какво ни се случи там и да усетите атмосферата от това пътуване, може да го намерите в моя канал в YouTube, ще се смеете много!

- Музика – писане на текстове, мелодии, изпълнение, театър... Какво още не си опитвал, а би било предизвикателство за теб да опиташ?
- Вече мога да се похваля и с това, че започнах да преподавам! Реших, че мога да бъда наистина полезен на много бъдещи таланти и да предам реален опит за това какво се случва на българската сцена. Този тип работа ме вдъхновява още повече и усещам, че ще се случи много красива музика през Новата 2020 година!

- На коя сцена мечтаеш да пееш?
- Честно казано не мечтая за определена сцена, мечтая за самостоятелен концерт с оркестър!

- Ако трябва да пееш в дует със световноизвестна звезда, с кого би искал да пееш?
- Моята слабост през последните години е Ариана Гранде!

- Какво би желал да ти се случи през новата 2020 година?
- Пожелавам си много хитови песни и нещата да ми се случват по-лесно! Благодаря за това интервю и за това, че предишното стана част от книгата и историята на в. „Компас” – за мен е чест! Пожелавам на всички читатели да бъдат здрави и истински щастливи!

Автор: Роза МАКСИМОВА

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДЕЦАТА ОТ ОУ „ЕЛИН ПЕЛИН“ НОСЯТ ПРОЛЕТНИЯ ДУХ В ЕТНО КАФЕНЕ И МУЗЕЙ НА 22 АПРИЛ

  • 19 Апр 2024
  • 332
Третият концерт от поредицата „Пролетна Етно палитра“ ще бъде посветен на учениците от ОУ „Елин Пелин“ - Бургас.

Мария Нейкова е отново областен управител на Бургас

  • 19 Апр 2024
  • 422
Служебното правителство пристъпи към смяна на областни управители.

РИОСВ – Хасково следи състоянието на белия щъркел в село Гарваново

  • 19 Апр 2024
  • 307
Белият щъркел в село Гарваново, община Хасково, останал сам в гнездото след смъртта на другата птица от двойката, е във видимо добро състояние и мъти яйцата си.

Икономическа полиция и НАП ще се включат в казусите с къмпингуването в залива Вромос

  • 19 Апр 2024
  • 398
Проверките за незаконно разположени каравани и кемпери в държавни и общински терени продължат и тази седмица. На 19 и 21 април /петък и неделя/ комисията отново ще проверява държавните имоти в залив Вромос.

ПРОЕКТЪТ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА НОВ МОДЕЛ НА ДЕТСКА ЗДРАВНА ГРИЖА ПРЕДИЗВИКА ИНТЕРЕСА НА МЛАДИТЕ ЛЕКАРИ

  • 19 Апр 2024
  • 344
Проектът на Община Бургас за Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион предизвика интереса на млади лекари от различни здравни заведения в България.