БОГАТ УРОЖАЙ ОТ МЕДАЛИ ЗА БОРЦИТЕ ОТ ТРИТЕ НИ КЛУБА И ОТБОРНА ШАМПИОНСКА ТИТЛА ЗА КАДЕТКИТЕ НА БУРГАС"

Първенството, което приключи при отлична организация, донесе пореден богат урожай от медали за трите бургаски клуба, както и отборна шампионска титла. Спечели я клуб "Бургас"със 141 точки и убедителна преднина пред "Ямбол" и "Черноморец св. и кл. борба", които завършиха с еднакъв актив от 85 точки. Общо 16 са медалите за бургаските кадети и кадетки, болшинството от които са възпитаници на СУ "Юрий Гагарин". За клуб "Бургас" златен медал заслужи Изабел Мирчева в кат. 73 кг. Сребърни отличия станаха притежание на Пламена Жекова в кат. 40 кг и Елена Вълканова при 69-килограмовите. Бронз взеха Кремена Георгиева - 57 кг, Мелиз Юмер- 49 кг и Кристияна Кисьова до 69 кг. Четири са медалистките от клуб "Черноморец св. и кл. борба" - шампионка стана Теодора Богданова д о69 кг, сребро взе Мария Чолакова до 49 кг, а бронзови отличия грабнаха Нели Желава до 46 кг и Ванеса Вълчева до 61 кг. Габриела Арабаджиева в кат. 49 кг и Венцислава Пумпалова в кат. 69 кг от "Черноморец св. и кл. борба" са бронзови медалистки. При кадетите, клуб "Черноморец св. борба" спечели чрез Тодор Тодоров до 42 кг и Валентин Борисов до 92 кг сребърни медали, а бронзът остана за Георги Киров при 60-килограмовите. В кат. 110 кг бронз взе Божидар Георгиев от клуб "Черноморец св. и кл. борба".

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ДВЕ ЕВРОПЕЙСКИ ТИТЛИ ДОНЕСОХА ВЪЗПИТАНИЦИ НА СКК "КИОКУШИН СПИРИТ" ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО

Две европейски титли донесоха възпитаници на СКК "Киокушин Спирит" от провелото се предеи дни във варненската зала “Владислав“ 37-о Европейско първенство по киокушин карате на категории за мъже и жени на категории, 17-то Европейско първенство за деца, юноши и девойки и 11-то Европейско първенство за ветерани.

По международните стандарти сме за тройка на матурата по български език

  • 27 Май 2024
  • 54
По международните стандарти сме за тройка на матурата по български език. 50% от включилите се в кампанията за грамотност „Животът няма „аУтокорект“, която „Как се пише?“ организира в помощ на зрелостниците, не могат да се справят с пунктуационните правила в българския книжовен език.

Въвеждат такса мощност за тока?

  • 27 Май 2024
  • 76
Не е достатъчно успокоението, че токът за бита ще поскъпне само с около 2%, което направи шефът на КЕВР Иван Иванов. Той обясни, че в увеличението влизат и промените на мрежовите цени, които комисията ще одобри.

Защо транспортът ни е като в Африка?

  • 27 Май 2024
  • 79
Министър Гвоздейков се опита да обясни защо от Русе до Пловдив се пътува над седем часа с автобус през София, а разстоянието е 280 км Правим всичко възможно да изпълним проектите, които са важни са повишаване на скоростта и безопасността в БДЖ, каза той.

ДЕЗИНФЕКЦИОННА СТАНЦИЯ – БУРГАС ЗАПОЧВА ИМАГОЦИДНИ ОБРАБОТКИ СРЕЩУ КОМАРИ

  • 27 Май 2024
  • 92
Във връзка със затоплянето и получени сигнали, от днес "Дезинфекционна станция - Бургас" започва с първите имагоцидни обработки срещу комари на паркове, градини и биотопни зони, които ще се извършват от 00:30 до 4:30 часа в периода 27 май – 7 юни по следния график: