Да надникнем какво се случи на партито за Оскар на Vanity Fair за 2024 г

Март 12, 2024 Любопитни
Тъй като 96-ите награди на Академията започнаха един час по-рано тази година, Холивуд нямаше търпение да продължи празненствата. И докато партито на Vanity Fair винаги е най-горещият билет в града, тазгодишното събитие изглеждаше по-пълно със знаменитости от всякога.

И тази вечер протест срещу мигрантите

Март 12, 2024 България
На паркинга на метростанция „Мизия“ се провежда протест на жители на район „Овча купел“, под надслов „Без страх и насилие“.

И тази вечер протест срещу бежанците в София

Март 12, 2024 България
На паркинга на метростанция „Мизия“ се провежда протест на жители на район „Овча купел“, под надслов „Без страх и насилие“.

НАП пусна предварително попълнените данъчни декларации

Март 12, 2024 България
Предварително попълнените декларации за облагане на доходите на физически лица вече са достъпни в Портала за е-услуги на НАП.

Наркооранжерия, неутрализирана от отдел "Криминална полиция"

Март 12, 2024 Бургас
Поредна наркооранжерия с над 40 канабисови растения бе неутрализирана днес в резултат на целенасочените и упорити действия на служители от отдел “криминална полиция” към ОДМВР Бургас.

МВР Бургас ще връчва протоколи на собствениците, които са занемарили собствеността си

Март 12, 2024 Бургас
Предупредителни протоколи и разпореждания за обезопасяване на частни имоти със съществуващи сгради, разположени на територията на Северна промишлена зона, ще се връчват на собствениците, които са занемарили собствеността си, стана ясно след проведена днес работна среща между директора на ОДМВР Бургас ст.комисар Емил Павлов и кмета на Община Бургас Димитър Николов.

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ ВИК-БУРГАС ЗА КВ. ЛОЗОВО И КВ.РУДНИК

Март 12, 2024 Бургас
Поради текущи ремонти ще бъд еспряно водоподането както следва:

Лидерът на Хаити подаде оставка

Март 12, 2024 Светът
Изпадналият в битка министър-председател на Хаити Ариел Хенри подаде оставка след седмици на нарастващ хаос в карибската държава, където банди атакуват правителствени структури и общественият ред е на ръба на колапс.

Президентът Румен Радев се срещна с представители на парламентарната група на „Възраждане“ в рамките на конституционната процедура за провеждане на консултации с партиите от 49-ото Народно събрание

Март 12, 2024 България
Какви са възможностите за съставяне на правителство с един от трите проучвателни мандата, попита държавният глава Румен Радев в началото на срещата си днес в президентската институция с представители на парламентарната група на „Възраждане“.

На 12 и 13 март от 9 ч. до 18 ч. се променя организацията на движение в платното за Бургас на АМ „Тракия“ в района на Чирпан

Март 12, 2024 България
Днес-12 март, от 9 ч. до 18 ч. се променя организацията на движение в платното за Бургас на АМ „Тракия“ в участъка между пътните възли „Плодовитово“ /при км 165/ и „Чирпан“ /при км 174/.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!