Туристически гигант отмени почивки в България

Юли 30, 2021 България
Туристическият гигант TUI канселира почивки до България. Фирмата информира за новата вълна от канселирани почивки, включващи България, Сицилия, Мексико, Джирона и Испания, като някои пътувания са отложени до ноември.

Президентът Румен Радев връчва мандат на "Има такъв народ"

Юли 30, 2021 България
Президентът Румен Радев съобщи, че връчва днес проучвателен мандат за съставяне на правителство на "Има такъв народ". България е изправена пред предизвикателства, които изискват час по-скоро да имаме редовно правителство - заяви Президентът.

Разширяват инсталациите в ПланетУм

Юли 30, 2021 Бургас
Има идея да увеличим експонатите и да разширим с нови интересни инсталации пространството в ПланетУм. Така за посетителите ще бъде още по-забавно и разнообразно преживяването в интерактивния музей.“. Това сподели кметът Димитър Николов на среща с бургаските доброТворци.

Разкриха конопена нива в Брястовец

Юли 30, 2021 Бургас
Шест лица, съпричастни към отглеждането на нива с конопени растения в землището на с. Брястовец, са задържани от служители на отдел „Криминална полиция”, отдел „Разследване”, сектор „Специализирани полицейски сили” и „Специализирани тактически действия” към ОДМВР - Бургас и Районни управления – Поморие, Несебър и Пето Районно управление - Бургас.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!