Откриха тракийско светилище при строеж на блок в Бургас

Юни 10, 2020 Бургас
Тракийски култов комплекс от V-IV век преди новата ера се появи изненадващо при строеж на нова жилищна кооперация в бургаския квартал "Изгрев", недалеч от църквата "Свети Атанасий".

Вижте с каква визия ще се рекламира като туристически бранд Бургас

Юни 10, 2020 Бургас
Бургас ще се рекламира като туристическа дестинация със своя индивидуална графична визия. Тя бе избрана сред общо 100 предложения. Автор на излъчения като победител проект за графична идентичност на бранд Бургас е Невена Колева от София.

„Биле Фест“ и наздравица с билкова бира на острова

Юни 10, 2020 Бургас
На 19, 20 и 21 юни Община Бургас организира "Биле Фест" на остров Света Анастасия. Лечебно-вълшебният фестивал и тази година ще се проведе заедно с инициативата "За едно по-чисто море".

Окончателно 9% ДДС за ресторантьорски услуги, книги, бебешки храни и пелени

Юни 10, 2020 България
Ставката на ДДС за ресторантьорските и кетъринг услуги, книгите и учебниците, бебешките храни и пелени се намалява от 20 на 9 процента, реши окончателно парламентът днес.

Божков показа чат и с "BB", премиерът отговори: Не пиша на кирилица

Юни 10, 2020 България
Васил Божков публикува нов чат от мобилния си телефон. В него събеседникът е обозначен с инициали "BB", като по думите на укриващия се в Дубай бизнесмен зад тях стои премиерът Бойко Борисов.

Извънредната епидемична обстановка се удължава до края на юни

Юни 10, 2020 България
Премиерът Бойко Борисов обяви на брифинг след заседание с Националния оперативен щаб, че извънредната епидемична обстановка ще бъде удължена с 15 дни, тоест до края на юни.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!