« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Базар на професиите ще се проведе тази събота в Спортна зала "Бойчо Брънзов"

Базарът на професиите се организира от Община Бургас, кариерните консултанти към Центъра за подкрепа на личностното развитие, със съдействието на РУО - Бургас, в подкрепа на кандидат-гимназистите и техните родители. Той е ежегодна инициатива, която представя профили и професии под формата на презентации, изложение и среща-диалог между ученици, преподаватели и родители. Форматът позволява да се обсъдят различни възможности за обучение и професионална реализация на седмокласниците, а тези от тях, които имат необходимост могат да попълнят безплатен въпросник за професионално ориентиране и да се консултират с квалифициран кариерен консултант. Над 20 учебни заведения ще представят свои разработки и иновативни проекти, някои от които са печелили награди в престижни конкурси. Във форума ще участват - НЕГ „Гьоте“, ПГЧЕ „Васил Левски“, АЕГ „Гео Милев“, ПГРЕ „Г.С.Раковски“, НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“, Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, Търговската гимназия, ПГТ „Проф. д-р Асен Златаров“, Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника, ПГЕЕ „Константин Фотинов“, ПГСАГ „Кольо Фичето“, Професионалната гимназия по транспорт, ПГХТ „Акад. Н. Д. Зелинский“, ПГМКР „Св. Никола“, ПГСИ „Пеньо Пенев“, Професионалната техническа гимназия, СУ „Йордан Йовков“, СУ „Петко Росен“, СУ „Константин Петканов“, СУ „Епископ Константин Преславски“, СУ „Иван Вазов“, СУ „Димчо Дебелянов“, СУ „Св. св. Кирил и Методий“, СУ „Добри Чинтулов“ и Кариерно ориентиране и консултиране към ЦПЛР-Бургас. Целта на инициативата е да подпомогне учениците от 6-ти и 7-ми клас при избора на учебно заведение, в което да продължат своето образование.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Изготвен е проект на актуализирана Методика за удостоверяване на съответствието на машините за гласуване за изборите на 09 юни 2024 г.

  • 02 Май 2024
  • 420
Министерството на електронното управление публикува за обществено обсъждане проект на актуализирана Методиката за удостоверяване на съответствието на доставения тип техническо устройство за машинно гласуване с изискванията по чл. 213, ал. 3 от Изборния кодекс и изискванията на техническата спецификация.

На 6 май отбелязваме Деня на храбростта и празник на Българската армия

  • 02 Май 2024
  • 513
Денят на храбростта и празникът на Българската армия на 6 май в София ще бъде отбелязан с водосвет на бойните знамена и знамената-светини.

До края на 2025 година се очаква България да се присъедини към ОИСР

  • 02 Май 2024
  • 515
За първи път България има конкретен срок за присъединяването си към Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР).

Салдото по консолидираната фискална програма към края на месец април 2024 г. се очаква да бъде превишение на приходите над разходите в размер на над 600 млн. лева

  • 02 Май 2024
  • 560
На база на предварителни данни и оценки се очаква бюджетното салдо по консолидираната фискална програма (КФП) към края на месец април 2024 г. да бъде излишък в размер на 0,6 млрд. лв. (0,3 % от прогнозния БВП).

Предотвратено нарушение в резултат на продължаващата съвместна операция на МВР, Агенция „Митници“ и НАП по границите

  • 02 Май 2024
  • 573
При проверка в района на Дунав мост – Видин са задържани над 756 000 заготовки за кутии за фалшиви цигари.