« февруари 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29      

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургас е с цели 8 номинации в конкурса „Сграда на годината“, гласувайте за тях от 1 до 13 декември!

Освен тях, своята оценка може да даде и всеки, който желае. Затова нека бургазлии подкрепят своите проекти в дните от 1 до 13 декември, когато ще бъде активиран вот на публиката в сайта на конкурса! Церемонията за обявяване на победителите и тяхното награждаване ще е на 14 декември. „Пожелавам успех на всички бургаски номинации! И поздравявам възложителите, проектантите и изпълнителите на новите сгради. Винаги съм щастлив и горд, когато Бургас окупира челните места в креативни класации!“, каза кметът Димитър Николов. ЕТО ГИ И БУРГАСКИТЕ НОМИНАЦИИ В КОНКУРСА: * В категория „Социална инфраструктура – КУЛТУРА“, Бургас е с 3 от общо петте номинации – втори етап на експоцентър „Акве калиде“, обновеният Етнографски музей и новият Планетариум: https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/socialna-infrastruktura-kultura-i-nauka * В категория „Проекти, свързани с развитието на градовете“, Бургас е номиниран с новия парк до Комплексен онкологичен център - Бургас: https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/proekti-svyrzani-s-razvitieto-na-gradovete На всичко изброено дотук възложител е Община Бургас. Но и частният сектор в града също има своите заслужени номинации. * В категория „Социална инфраструктура – ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ“ – номинирана е Национална онкологична болница "Дева Мария": https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/socialna-infrastruktura-zdraveopazvane * В категория „Зелени сгради“ - Комплекс „Сентрал Парк“: https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/zeleni-sgradi * В категория „Жилищни сгради от 5000 до 10 000 кв. м РЗП“ – Жилищна сграда с апартаменти за млади семейства в Зона „В“ на ж.к. “Меден рудник“: https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/jilishtni-sgradi-ot-5-000-do-10-000-kv-m-rzp * В категория „Офис и корпоративни сгради“ - Административна сграда „Хидробетон“: https://www.buildingoftheyear.bg/bg/uchastnici/ofis-i-korporativni-sgradi

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас пълни солиден календар със спортни събития, които удължават туристическия сезон

  • 23 Фев 2024
  • 159
Спортният календар на Бургас за 2024 г. се запълва с големи събития, които ще доведат много гости на града. Сред тях има световни и европейски първенства. Община Бургас съдейства и се старае да насочи някои от турнирите към новата държавна зала „Арена“, за да повиши нейната заетост.

Къде тази събота ще измерват кръвна захар, телесни мазнини и калории

  • 23 Фев 2024
  • 142
Община Бургас ще проведе утре, събота, поредна профилактична здравно-информационна кампания с цел консултации за промяна към по-здравословен начин на живот на бургазлии. Този път дейностите ще се извършат в мол „Галерия“ от 14.00 до 17.00 часа.

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

  • 22 Фев 2024
  • 365
Кметът Димитър Николов се срещна с изявени бургаски спортисти, за да ги поздрави за постигнати от тях сериозни успехи. В кабинета му гостуваха София Христова и Християна Юлиева. Те тренират в клуб „Нефтохимик“ и са ученички в спортното училище на Бургас.

Белодробната болница в Бургас обявява конкурс за лекари и медицински сестри

  • 22 Фев 2024
  • 360
Специализирана болница за активно лечение по пневмофтизиатрични заболявания - Бургас ЕООД обявява конкурс за няколко работни позиции:

В Бургас се провежда обучение на 80 учители за промените в климата чрез иновативна методика

  • 22 Фев 2024
  • 356
Общо 80 учители от Бургас участват в иновативно обучение по международна програма, което ще ги подготви да водят самостоятелно работилници за промените в климата сред учениците си. Обучението се провежда в Конгресния център с подкрепата на Община Бургас.