« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Туристическият сектор в Гърция сваля още цените

Само денонощие, след като компания предложи безплатни PCR тестове на свои клиенти, които почиват в Гърция, конкуренцията в туристическия сектор веднага отвърна на удара и оферира намаления за избрани хотели в южната ни съседка, така че да покрие стойността на пробите. Хотел в Керамоти може да бъде резервиран през туроператор с отстъпка от 50 евро на човек, колкото приблизително струва да се направи задължителния към момента за влизане в Гърция тест.Условието е туристите да резервират минимум 7 нощувки. Друга компания, която работи с хотели на Халкидики, предлага на закупилите едноседмична ваканция 150 евро на всяка двойна стая, които могат да се ползват на територията на хотела за допълнителни услуги като обяд или вечеря, напитки или предлагани услуги. За разлика от офертата с включения в пакетната цена на почивката PCR тест обаче, при офертите с намаление не е ясно какво се случва с предплатената от клиентите сума, в случай, че направените до 72 часа преди ваканцията проби са положителни.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Ефективни протести на КНСБ заради ниските университетски заплати

  • 14 Май 2024
  • 43
Синдикат "Образование" към КНСБ ще премине към ефективни протести от 20 май заради неизпълнени ангажименти на правителството за увеличение на университетските заплати. Това обявиха от профсъюза в отворено писмо, изпратено до президента, премиера, финансовия и образователния министър.

Започна електронният прием в първи клас

  • 14 Май 2024
  • 47
В 08.00 часа тази сутрин бургаската електронна система за прием в първи клас бе активирана в режим за кандидатстване. Община Бургас призовава всички родители да се възползват от предимствата на електронната платформа за записване и да регистрират децата си онлайн на сайта. 

Представители на Европейската комисия заседават в Бургас

  • 14 Май 2024
  • 49
Представители на Европейската комисия заседават Бургас, за да обсъдят успешно реализираните проекти, финансирани с европейски средства по Оперативна програма „Транспорт“ 2014 - 2020. Те ще посетят по важните обекти, като обиколката им ще бъде направена с електрически автобус.

Отбелязваме Европейския ден за информираност за инсулта

  • 14 Май 2024
  • 57
На 14 май тази година отбелязваме Европейския ден за информираност за инсулта. По данни на Световната здравна организация (СЗО) един от всеки четирима възрастни е застрашен от инсулт.

Румен Радев: Институциите трябва ефективно да приобщават младите хора към своята работа, към изработването на решенията и към контрола на тяхното изпълнение

  • 14 Май 2024
  • 61
Румен Радев: Институциите трябва ефективно да приобщават младите хора към своята работа, към изработването на решенията и към контрола на тяхното изпълнение