« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

Май 8, 2024 България
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

От утре в страната се въвеждат временни противоепидемични мерки заради коклюша

Май 8, 2024 Здраве
От утре (9 май 2024 г.) до 31 юли 2024 г. се въвеждат временни противоепидемични мерки заради епидемичното разпространение на коклюш. Това е посочено в заповед на министъра на здравеопазването в служебния кабинет д-р Галя Кондева.

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

Май 8, 2024 България
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

Май 8, 2024 България
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

Май 8, 2024 България
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

Май 8, 2024 България
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.

Най-ранното свидетелство за употребата на цинобър преди 5000 години

Май 8, 2024 Любопитни
Значимо откритие беше направено по време на спасителните археологически проучвания на надгробна могила в землището на с. Крива бара, област Враца.

Д-Р ИВАН МАДЖАРОВ: ДЪРЖАВАТА, ЧРЕЗ ФИНАНСИРАНЕ, ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ СПЕЦИАЛИСТИ ЗА НАЦИОНАЛНАТА ДЕТСКА БОЛНИЦА

Май 8, 2024 Здраве
„Частната болница и националната детска болница са два отделни казуса. Мисля си, че ако частната болница беше внесла документите с друго има, не „Мама и аз“, нямаше да има такъв проблем при издаването на разрешително за построяването й.“

Заместник-министър Лазаров участва в заседание на Съвета на ЕС, посветено на равенството между жените и мъжете

Май 8, 2024 България
Заместник-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров участва в заседание на Съвета на Европейския съюз по заетост и социална политика, което се проведе в Брюксел, Белгия.

Министър Глушков обсъди с представители на Европейската конфедерация по спортна стрелба кандидатурата на България за континенталното първенство през 2026 г. в Бургас

Май 8, 2024 Спорт
Министърът на младежта и спорта Георги Глушков обсъди кандидатурата на България за Европейското първенство по спортна стрелба в Бургас през 2026 г. с представители на Европейската конфедерация и президента на Българския стрелкови съюз Весела Лечева.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!