« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бандерас се връща в България за новия си филм

  • 09 Авг 2021
Статисти в съседна Гърция станаха жертва на измама, откраднаха личните им данни Испанската звезда Антонио Бандерас отново ще акостира на българска територия. Екранният Зоро, който неведнъж е заявявал любовта си към страната ни, ще пристигне тук за снимките на новия си филм The Enforcer. Работата по заглавието вече стартира в Гърция, а за целите на проекта до южната ни съседка отпътуваха и българи. Камерата за трилъра се очаква да се завърти и у нас, показва проверка в регистъра на Националния филмов център. Бандерас последно бе засечен в Солун, където и щракна клапата на The Enforcer преди седмици. Снимките по проекта в Гърция обаче не са винаги вървели по вода, съобщават местни издания. Жертва на измама се оказаха редица ентусиасти да се включат като статисти във филма, пише Greek Reporter. По данни на изданието недоброжелатели обявили кастинг с цел да открадне личните данни на желаещите да застанат пред камерата на режисьора Ричард Хюз. Измамниците заблудили потенциалните статисти, че са партньори на продуцентите. До разобличаването на схемата им в крайна сметка се стигнало след усилена комуникация между засегнатите актьори и екипа на филма. Жертвите разказват, че са получили съобщения на телефоните си, най-често от имейл адреси като Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Данните, събирани от недоброжелателите, били свързани с кредитните карти на актьорите, личните карти, паспорти, ЕГН-та и т.н. Това принуди от продукцията да обявят публично, че нямат необходимост от такава лична информация за актьорите. Нещо повече, те съобщават за опити да бъдат хакнати имейл адресите на няколко души от кастинг отдела на The Enforcer. Общият престой на Бандерас и компания в Солун се очаква да трае около месец.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Китайският президент Си Дзинпин постила червения килим за близкия приятел Путин в силна демонстрация на единство

  • 16 Май 2024
  • 180
Китайският лидер Си Дзинпин и руският президент Владимир Путин обещаха да задълбочат стратегическото си партньорство в Пекин в четвъртък, в ярко доказателство за нарастващото им съгласуване.

Областният управител проф. Мария Нейкова връчи почетни грамота и знак на екипа на детска градина „Златното ключе“

  • 16 Май 2024
  • 179
Областният управител проф. Мария Нейкова връчи почетни грамота и знак на екипа на детска градина „Златното ключе“, която празнува своята 40-годишнина.

Здравейте, маестро Стефан Диомов! Как сте, добре ли я карате?

  • 16 Май 2024
  • 161
С тези думи децата от НБУ Михаил Лъкатник приветсваха г-н Диомов, който им беше на гости по инициативата на г-жа Миглена Спасова: "Добрият пример".

ЗАПОЧВА ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ ЗА РЕТРО ВЛАКА, КОЙТО ПРИСТИГА В КАЗАНЛЪК ЗА ПРАЗНИКА НА РОЗАТА

  • 16 Май 2024
  • 178
От днес можете да закупите Вашите двупосочни билети Филипово-Казанлък-Филипово за влака с парен локомотив, който ще пристигне в града на розите на 31.05.2024 г. и отпътува обратно на 01.06.2024 г.

В 759 УЧИЛИЩА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ МАТУРА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА

  • 16 Май 2024
  • 150
В 759 училища и 4 185 зали в страната ще се проведе утрешният държавен зрелостен изпит по български език и литература.