« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Монтират асансьори на четири подлеза в Бургас

В четири ключови подлеза в Бургас ще бъдат изградени асансьори. Три от тях са разположени на булевард „Стефан Стамболов“ – на спирката на Многопрофилната болница в града, пред Химическия техникум и до Второ Районно управление на полицията. Четвъртият подлез е на кръстовището на булевард „Демокрация“ с улица „Дунав“. Изграждането на съоръженията е в изпълнение на проект за проектиране и строително-ремонтни работи за надграждане на системата от Бързи автобусни линии в Бургас, чрез реконструкция и рехабилитация на улица „Булаир“, въвеждане на „бърз автобусен коридор“ по булевард „Демокрация“, реконструкция и рехабилитация на булевард „Стефан Стамболов“, в участъка от кръгово кръстовище с булевард „Никола Петков“ до кръстовище с булевард „Струга“ и от кръстовище с булевард „Проф. Я. Якимов“ до кръстовище с булевард „Тракия“, нова организация на движението и оптимизация на паркирането. Възложител е Община Бургас. Вече е пусната обществена поръчка за избор на изпълнител. Крайният срок за подаване на документи е 22 юни. По задание трябва да се монтират по два асансьора на всеки от четирите подлеза. Асансьорната кабина трябва да позволява използването й от човек в инвалидна количка и придружител, както и майка с детска количка.Прогнозната стойност на поръчката е в размер на 390 000 лева без ДДС. Срокът за изпълнение на строително-монтажните работи е 90 календарни дни, считано от датата на връчване на възлагателното писмо, но не по-късно от 30 ноември. Всички дефекти, възникнали преди края на гаранционния срок трябва да се отстранят от изпълнителя. В случай на дефекти, в резултат на вложени некачествени материали или некачествено извършени работи от изпълнителя, същият следва да ги отстрани за собствена сметка, се казва още в условията на обществената поръчка. Целта на проекта е да се осигури достъпна среда за хора в неравностойно положение и майки с деца.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Хеликоптерното летище до тунел „Железница“ на АМ „Струма“ вече има регистрация по HEMS

  • 17 Май 2024
  • 76
Хеликоптерът ще стига за 30 минути от София до тунел „Железница“

В С. РЕЗОВО БЕШЕ ФИНАЛЪТ НА 1 SEA - 400 КМ. БЯГАНЕ ПО РОДНОТО ЧЕРНОМОРИЕ

  • 17 Май 2024
  • 79
В село Резово – най-югоизточната точка на Европейския съюз в континентална Европа беше финалът на инициативата “1 SEA”.

Ето какво можете да видите в бургаската Нощ на музеите

  • 17 Май 2024
  • 81
Заповядайте на най-голямото събитие в календара на Регионален исторически музей – Бургас за 2024 г.! За пореден път градът се включва в инициативата „Европейска нощ на музеите“. Тя ще се проведе на 18 май (събота), от 18:00 до 00:00 часа, с богата културна програма за бургазлии и гостите на града.

Кметът на Айтос подписа договора за шест големи нови проекта на общината

  • 17 Май 2024
  • 101
Кметът на Айтос Васил Едрев замина се срещна с министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова. Причина за визитата му е подписване на споразумение за финансиране на последните два от общо шестте големи проекта на Общината, одобрени и разписани в Инвестиционната програма на държавен бюджет-2024.