« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Пускат автобусна линия за членовете на секционните избирателни комисии в нощта на изборите

Автобусът ще се движи по маршрут: спирка „Зорница“, бул. „Никола Петков“, ул. „Георги Калоянчев“, бул. „Транспортна“, бул. „Стефан Стамболов“, бул. „Тракия“, ул. „Янко Комитов“, ул. „Даме Груев“, ул. „Струга“, ул. „Одрин“, ул. „Хр. Ботев“, бул. „Иван Вазов“, ул. „Индустриална“, бул. „Чаталджа“, бул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Попаянов“, ул. „Апостол Войвода“, бул. „Ал. Г. Коджакафалията“, ул. „Въстаническа“, бул. „Захари Стоянов“, спирка „Зорница“. Спирките ще са по желание. Автобусът ще се ползва безплатно. От 14:00 часа на 2 април - неделя, до 13:00 часа на 3 април – понеделник, ще бъде въведена временна организация и ограничение на движението в района на спортна зала „Бойчо Брънзов“ в комплекс „Зорница“. Причината за това е свързана с организацията на предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат следващата седмица. С цел осигуряване на безопасен достъп на секционните избирателни комисии до спортна зала „Бойчо Брънзов“, временно се забранява спирането и паркирането по улиците, прилежащи към залата, и тротоарните площи към тях. Всички собственици на превозни средства, живеещи в района, трябва да паркират автомобилите си в съседни улици и междублокови пространства.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 195
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 207
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 210
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 209
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 203
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.