« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Режисьорът Симеон Димитров с 80- годишен юбилей

Кметът Димитър Николов поздрави големият режисьор и драматург и почетен гражданин на Бургас Симеон Димитров по случай личния му празник. „Приемете от името на бургаската общественост и от мое име сърдечни поздрави по случай 80 –годишния Ви юбилей! Изключително голям е приносът Ви за развитието на театралното изкуство в Бургас. Като режисьор в Драматичния театър „Адриана Будевска” Вие сте поставили много силни представления, оставили трайни следи в историята на българския театър и удостоявани с най- престижните отличия. Благодарение на Вас през 2007 г. бе създадена специалността „Актьорско майсторство” в НУМСИ „Панчо Владигеров”. Авторитетна школа за таланти с голямо бъдеще не само на българската, но и на световната сцена. Приемете нашата благодарност и признание за годините, отдадени от Вас на театъра, и за всички великолепни представления, възпитавали поколения в любов към изкуството. Бъдете жив и здрав и продължавайте да ни радвате с творческите си проекти! Бургас Ви обича и се гордее с Вас!“, се казва в поздравителния адрес. Емоционално видео с поздрав към любимия си учител отправи и бургаската актриса, покорила Холивуд и номинирана за „Оскар“ и „Златен глобус“ - Мария Бакалова.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

КНСБ обяви протест на 20 май

  • 13 Май 2024
  • 53
Синдикат "Образование" към КНСБ ще премине към ефективни протести от 20 май заради неизпълнени ангажименти на правителството за увеличение на университетските заплати. Това обявиха от профсъюза в отворено писмо, изпратено до президента, премиера, финансовия и образователния министър. Те публикуваха своята позиция в сайта на КНСБ:

Консултират безплатно пациенти с проблемни рамене и лакти в Бургас

  • 13 Май 2024
  • 70
Хора с хронични проблеми и ограничени движения след травма на раменната и лакътната става, могат да се консултират безплатно в Клиниката по ортопедия на УМБАЛ Бургас. Кампанията е част от научно проучване, фокусирано върху пациенти с травми и нарушена функция на ръцете и раменете и обхваща възрастова група над 50 г.

Видео предупреждава за рисковете при неправилно паркиране

  • 13 Май 2024
  • 71
Видео, което отправя силно социално послание към обществеността се разпространява в Бургас. То е създадено по инициатива на общинските съветници Мариела Кироваи Ева Михалева, бургаската Пожарна безопасност и защита на населението и с подкрепата на община Бургас.

Девет души са задържани при операцията срещу купуването на гласове в Бургас

  • 13 Май 2024
  • 81
Девет са задържаните към момента при започналата рано днес в Бургас полицейска операция срещу купуването на гласове за предстоящите избори "2 в 1". Операцията се провежда под ръководството на Районната прокуратура в града.

ЗВЕЗДЕН РОЖДЕН ДЕН ЩЕ ОТПРАЗНУВА НАЙ-СТАРАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В БУРГАС -„ЗВЕЗДИЦА“, ПРАЗНИКЪТ Е ВДЪХНОВЕН ОТ „МАЛКИЯ ПРИНЦ”

  • 13 Май 2024
  • 92
*Красиви, цветни пана пресъздават моменти от любимата история за момчето със златни коси, което обикаля планетите ,загрижено за своята Роза – те вече посрещат деца, родители и минувачи от оградата на детското заведение и подсказват за предстоящия празник