« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Ученици ще се обучават на последно поколение технологии от автомобилната индустрия

  • 03 Авг 2020
Луксозният автомобил и диагностичната апаратура са резултат от съвместните усилия на Община Бургас, ПГМЕЕ и представителят на BMW в Бургас. Възпитаниците на Професионалната гимназия по механоелектротехника и електроника (ПГМЕЕ) в Бургас ще получат уникалната възможност да се обучават на най-новите технологии в автомобилната индустрия, предоставени от BMW. От новата учебна 2020/2021 г. учениците от специалностите "Автотранспортна техника" и "Автомобилна мехатроника" ще провеждат практическите си занимания на чисто нов автомобил BMW серия 3, модел 2019 г., който пристигна преди дни, специално за нуждите на професионалната гимназия от централата на автомобилния гигант в Германия, със съдействието на "Бова Кар" - Бургас. Дарението, което е по специална програма на германския автомобилен концерн за подпомагане на специализираните училища по автотранспорт и механотехника, е резултат от усилията в последните няколко години на кмета Димитър Николов и въведена нова образователна програма на Община Бургас - "Професии и бъдеще", която има за цел скъсяване на дистанцията между професионалните гимназии в града и бизнеса. Реализацията й доведе до обновяване на инфраструктурата в професионалните гимназии, въвеждане на мерки за енергийна ефективност, ремонт и оборудване на старите работилници и въвеждане на нови професионални направления в гимназиите, изцяло ориентирани към нуждите на бизнеса и повече практика директно във фирмите.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 231
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 239
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 242
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 241
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 239
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.