« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Бургаска топдизайнерка покори с интериор Европа

Церемонията ще се състои на 21 август в един от най-бързо развиващите се морски курорти у нас, съобщава ВИП Комюникейшън. Освен основател на студио EXTRAVAGANCE design, Николета Кръстева успешно развива и нови бизнес проекти. "Тъй като държа изключително много на качествения резултат, основах в съдружие фирма за строителни довършителни дейности. Преди около две години стартирах и друга дейност - https://grifa.bg. Това е платформа за намиране на места за спорт и красота, според локацията на потребителя. А най-новият ми ангажимент е моден бранд, който основах със сестра си преди няколко месеца - Bold Atelier fashion", обобщава успешните си дейности дизайнерката. Висшето си образование тя завършва през 2008 г. в Южна Франция - специалност Пластични изкуства. Работила е като стажант в интериорно студио на един от водещите европейски дизайнери Манон Амирканян в Ница. Дебютният й обект е къща, намираща се в Saint-Jean-Cap-Ferrat, близо до Монако. Николета Кръстева завършва магистратура в НБУ – Пространствен дизайн. През 2009 г. основава своето студио EXTRAVAGANCE design, което вече има офиси в Бургас и София. "Предстои ни едно лято с огромни предизвикателства не само за бизнеса в морския регион, но и за всички нас. Лесно е да критикуваме, но истината е, че и на нашето Черноморие има изобилие от добри примери - както в хотелиерството, така и в другите сектори на туризма в региона. И амбицията на нашия екип е да покаже това - през следващите два месеца", споделят организаторите на конкурса Патриция Кирилова и Дончо Георгиев. През 2019 г. най-успешните компании от Черноморския регион бяха отличени на официална церемония на открита сцена върху скалистия бряг на уникалния не само за страната ни, но и за света хотелски музей АРТ комплекс АНЕЛ в Созопол. Министри, депутати, лидери на браншови организации и медийни партньори връчиха 22 златни статуетки на призьорите, а титаните на родната сцена – Васил Петров, Силвия Кацарова, Панайот Панайотов и оперната прима Гергана Николаева пяха по време на церемонията.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Сливен временно отлага инвестиционните си намерения за изграждане на фотоволтаици

  • 15 Май 2024
  • 196
Община Сливен временно отлага инвестиционните си намерения за изграждане на фотоволтаичен парк.

Предстои изграждане на иновативна система за популяризиране и опазване на исторически и културни забележителности на територията на община Поморие

  • 15 Май 2024
  • 174
В изпълнение на Договор за безвъзмездна финансова помощ № РД50-206 от 31.10.2023 г. по проект на Сдружение МИГ Поморие – INNRETE „Полюси на иновации в селските общности“ по подмярка 19.3 „Подготовка и изпълнение на дейности за сътрудничество на местни инициативни групи“ от мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от ПРСР 2014 – 2020 г., беше сключен договор с избрания изпълнител по реда на ЗОП за „Доставка на системи за видеонаблюдение и оборудване на зала за видеонаблюдение“.

ТРУДОВА БОРДА СРЕЩА КАНДИДАТИ ЗА РАБОТА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА 30 ФИРМИ

  • 15 Май 2024
  • 193
Дирекция „Бюро по труда“ - Бургас организира Обща трудова борса, която ще се проведе на 29.05.2024 г., от 10:00 до 12:00 часа, в Бургаски свободен университет. Ще присъстват работодатели от над 30 фирми, развиващи дейност в различни сфери на икономиката.

КОМИТЕТЪТ ЗА НАБЛЮДЕНИЕ НА ОП „ТРАНСПОРТ И ТРАНСПОРТНА ИНФРАСТРУКТУРА“ ДАДЕ ВИСОКА ОЦЕНКА НА БУРГАС

  • 15 Май 2024
  • 178
Комитетът за наблюдение на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ посети Бургас, за да проведе свое заседание, на което бяха отчетени постигнатите резултати по време на програмния период.

КМЕТЪТ ДИМИТЪР НИКОЛОВ СЕ СРЕЩНА С РЪКОВОДИТЕЛЯ НА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЙОРДАНКА ЧОБАНОВА

  • 15 Май 2024
  • 194
Кметът Димитър Николов се срещна днес с ръководителя на Представителството на Европейската комисия Йорданка Чобанова.