« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

СЕМ: "Насилието не е аргумент, а безсилие пред свободното слово"

  • 02 Сеп 2020
Съветът за електронни медии осъжда всяко насилие, което нарушава човешки права и свободи, а насилието срещу журналисти е позор за всяко общество, се казва в позиция на съвета, изпратена до медиите. СЕМ настоява всеки да уважава работата на журналистите и репортерските екипи, защото журналистите са „очите и ушите” на гражданското общество и всеки опит те да бъдат „обгазени” или наранени е атентат срещу свободата на словото. СЕМ се обявява срещу крайния антагонизъм и политическото противопоставяне, което взривява гражданския мир и разбирателство в обществото. Демокрацията е диалог, а не война. Насилието не е аргумент, а безсилие пред свободното слово.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ХАРИЗМАТИЧНИЯ ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ В ПОСТАНОВКАТА "ОПАШКАТА" ПО РОМАНА НА ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ НА 26 МАЙ В ОПЕРАТА

  • 15 Май 2024
  • 1
Не пропускайте постановката „Опашката“ по едноименния роман на Захари Карабашлиев и режисурата на Явор Гърдев на 26 май, в Операта. Главната роля е поверена на изключително талатливия и харизматичен актьор Владимир Карамазов. За нея той спечели „Икар“, а постановката бе отличена с „Аскеер“ за най-добър спектакъл.

АКО СТРАДАТЕ ОТ СЪРДЕЧНО-СЪДОВИ ПРОБЛЕМИ, ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ИНИЦИАТИВАТА „МАЙ – МЕСЕЦ ЗА МЕРЕНЕ“

  • 15 Май 2024
  • 5
Бургас става част от кампанията Май – месец за мерене“, която се организира по повод Световния ден за борба хипертонията. На 17 май, на ул. „Александровска“ пред сградата на Община Бургас, ще бъде разположен медицински пункт, където всеки ще има възможност да измери кръвното си налягане.

Мерил Стрийп получи почетна "Златна палма"

  • 15 Май 2024
  • 26
Актрисата Мерил Стрийп получи почетна "Златна палма" на откриващата церемония на кинофестивала в Кан. Наградата е в чест на нейното "неоспоримо място в историята на киното".

Продължават проверките за нелоялни практики на туроператорите

  • 15 Май 2024
  • 72
Продължават проверките за нелоялни практики при организираните туристически пътувания Бяха извършени нови проверки от Служители на Министерството на туризма съвместно с Комисията за защита на потребителите, Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация, Национална агенция по приходите и Икономическа полиция.

Чужди експерти вече ще наблюдават обществените ни поръчки

  • 15 Май 2024
  • 74
Чужди експерти вече ще наблюдават обществените ни поръчки.Външни експерти влизат заедно с комисията по избор на изпълнител за обществени поръчки и ще наблюдават стриктно както документите, така и цялостния процес отвътре.