« юни 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кои са зодиите, които са убедени, че винаги са прави?

Полезно е да уважаваме и да не прекъсваме събеседника срещу нас, дори и да ни се струва, че говори пълни глупости. Има няколко зодиакални знаци, които са твърде вироглави и винаги мислят, че те са правите. Рядко си взимат поуки от грешките си и са склонни да ги повтарят и потретват. Зодия Дева Под влиянието на Меркурий Девите постоянно остроумничат и философстват за всичко. Те са земен знак и това ги провокира постоянно да се опитват да са компетентни по всички въпроси. Причината е една - те си мислят, че винаги са прави. Без да са прочели необходимата информация, те са убедени, че знаят повече от всички. С тях трудно можете да излезете на глава. Винаги са готови да дадат някакъв съвет, въпреки, че не са сигурни и те самите, дали той е правилен. Важното е да вземат участие в разговора и да провокират интерес у събеседника. Те обичат да преиграват и понякога представят някой катастрофален резултат като твърде успешен. Не може да се каже, че Девите мамят нарочно, просто го правят подсъзнателно. Те са убедени във своята правота и са готови да отстояват тезата си докрай на каквато и да е цена. Зодия Лъв Трудно е да се спори с гордите Лъвове, защото те рядко си признават, когато са сгрешили. Ако направят някой гаф, те гледат да не го афишират, а да заметат следите под масата. От Лъвовете можете да очаквате разгорещен спор по всякакви въпроси, но трудно можете да ги надвиете. Те искат да бъдат винаги победители. Обичат да доказват своето превъзходство над другите. Те си мислят, че са господари на света и обичат хората да ги слушат. Това им доставя истинско удоволствие. Ако си намерят добър слушател, Лъвовете са способни да си излеят душата си на него. За един Лъв е нормално да отстоява ревностно своята позиция, но е добре по-често да зачита и да се вслушва в чуждото мнение. Иначе рискува да остане без приятели. Но все пак тази зодия е лоялна и обича семейството си. Положителна характеристика на зодията е, че Лъвовете са искрени честни. Зодия Водолей Водолеите могат много точно да отсяват правилното и грешното. Те обичат да премислят по няколко пъти нещата, а не да разчитат на инстинктите си. Когато някой си говори с тази въздушна зодия, въпросът им "Защо" и "Как" е доста често срещан в разговора. Те обичат да се застъпват за приятелите си, но когато усетят, че говорят против тях, те се отдръпват. Ако някой е несъгласен с техните възгледи за живота, Водолеят предпочита да си намери друг събеседник. Това е зодия, която обича да взима спонтанни и нелогични решения, защото си мисли, че така е правилно.

Видео

Коментари

Добавете коментар

Име (задължително)

Най-четени

Живеем най-кратко в Европа - отчете служебният здравен министър

  • 15 Юни 2021
  • 28
Служебният здравен министър отчете: Продължителността на живота у нас е най-малка от всички в ЕС, а детската смъртност е сред най-високите; пациентите доплащат от джоба си почти половината от стойността на оказаната им медицинска помощ;

Министерство на финансите публикува още лица заплашени от санкции на САЩ

  • 15 Юни 2021
  • 44
Министерството на финансите публикува нов, разширен списък на лицата, които попадат или потенциално биха попаднали в обхвата на санкциите, наложени от Службата за контрол на чуждестранните активи (OFAC) на министерство на финансите на Съединените американски щати.

Посоченият от САЩ Илко Желязков подава оставка?

  • 15 Юни 2021
  • 60
Заместник-председателят на Националното бюро за контрол на специални разузнавателни средства Илко Желязков е депозирал молба да бъде освободен от поста по собствено желание.

Спецакция на полицията в Поморие

  • 15 Юни 2021
  • 37
Спецакция срещу наркоразпространението се провежда в този момент в Поморие. От ранните часове униформените претърсват жилищата на две ъндърграунд фигури от морския град.

Служебният кабинет: Безработицата намалява

  • 15 Юни 2021
  • 51
Служебното правителство: Работим по това да запазим бизнеса и заетостта. Безработицата в страната продължава да намалява. Това е добър знак за това, че българската икономика започва да се възстановява.