« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Затварят “Крайезерна” за целия юни

Реконструкцията на ул. "Крайезерна" навлезе във финална фаза. Всички усилия са впрегнати, за да бъде обектът завършен до края на юни. Така обновената и разширена улица ще поеме трафика към Южното Черноморие и още тази година ще спомогне за отпушване на пословичните летни задръствания при входа на Бургас. Реконструкцията на ул. "Крайезерна" е продължение на един от най-важните инфраструктурни проекти за региона - изграждането на надлеза над Товарна гара. Своевременното завършване на проекта е от голямо значение за осигуряване на достъп до терените в Северна промишлена зона и за извеждане на транзитния трафик към южните курорти извън центъра на Бургас. Целта е да се осигури директна връзка с главен път І-6 София - Бургас и І-9 Варна - Бургас - Малко Търново - ГКПП "Малко Търново", както и с прилежащите производствени зони "Север", "Юг" и "Победа", пристанищен комплекс "Запад" и с цялото Южно Черноморие. В дните от 10.06.2017 г. (събота) до 30.06.2017 г. (петък) също ще е в сила забраната за транзитно преминаване на пътни превозни средства. На определени места движението ще се регулира и контролира от екипи на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Бургас. Обходните маршрути по време на забраната ще се осъществяват, като следва: - ул. "Одрин" - кръстовище "Трапезица" - бул. "Т. Александров",  в двете посоки. - АМ "Тракия" -  гр. Камено - с. Братово - кв. "Горно Езерово" - Пътен възел "Юг", в двете посоки. Община Бургас се извинява предварително за причиненото временно неудобство, но тези ограничения са необходими за качественото изпълнение на проекта.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БОЖАНА СЛАВКОВА С НОВА АРТ ИНСТАЛАЦИЯ В БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 38
Божана Славкова, създателката на еко арт инсталациите „Прегърната природа“ и „Промените си ти“, ще постави новата си инсталация „Форма на свобода“ в Младежкия международен център.

BRAVE CF С ПЪРВО В ИСТОРИЯТА СИ СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ – ДОМАКИН Е БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 43
Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва в България. Първото й гостуване тук ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт, след като президентът на организацията Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

От днес влизат в сила новите цени за пътуване с влак, увеличението е средно с 20%

  • 07 Май 2024
  • 46
От днес "Българските държавни железници“ (БДЖ) променят цените на билетите за пътуване с влак заради драстичното увеличаване на разходите на дружеството през последните няколко години, съобщиха от пресцентъра на националния железопътен превозвач. Увеличението ще бъде средно с 20%.

Темата на Met Gala 2024 „Спящите красавици: Пробуждане на модата“

  • 07 Май 2024
  • 58
Памела Андерсън никога не е мислила, че ще отиде на Met Gala. Но тази вечер тя направи първата си поява на килима в рокля на Оскар де ла Рента.

Отбелязваме международния ден на радиото и телевизията

  • 07 Май 2024
  • 70
7 май е Ден на радиото и телевизията, който се отбелязва в България и Русия.